Izrađene od eko kože Ženske cipele Daszyński cipele

179,00 zł
89,50 zł
37 38 39 40
139,00 zł
118,62 zł
37 38
169,00 zł
92,95 zł
36 37 38 39 40
149,00 zł
81,95 zł
36 40
109,00 zł
79,00 zł
Dostępny w wielu rozmiarach

Koža je materijal koji uživa neopisivu popularnost među dizajnerima, obućarima i samim kupcima, tražeći kvalitetne cipele. Zapravo su kožne cipele vrlo skupe i u slučaju mnogih ljudi djeluju toliko rijetko da se čini mnogo razumnijim koristiti ekološki prihvatljive modele. Ekološka koža znači da nije proizvod životinjskog podrijetla, a uredno izrađen umjetni materijal koji oponaša kožu. Iako, naravno, takvu ekološku kožu može pogriješiti netko s pravom kožom na prvi pogled, u slučaju dulje uporabe, moguće je vrlo brzo uhvatiti te razlike.

Novi materijal cipela u klasičnom stilu, izrađen od ekološke kože, cipele za žene, cipele Daszyński

Naša ponuda uključuje ženske cipele tvrtke Daszyński, izrađene od ekološke kože, referirajući se na njihov stil i dizajn te čine najdosadnije, klasične i provjerene uzorke od prije godina. To su isti, dobro poznati i voljeni i cijenjeni prijedlozi kupaca koji su uvijek bili povezani samo s prirodnom kožom, ali od sintetičke kože ili ekološkom. Zahvaljujući ovom proizvodu, idealan je za ljude koji cijene praktične i funkcionalne razloge, kako u kontekstu svakodnevne uporabe obuće, tako da održavaju njegovu čistoću i održavanje, kao i ekonomskih aspekata.

Zasigurno ženske kožne cipele od Daszyński mogu se kupiti po znatno jeftinijim cijenama nego kad kupujete modele 100% izrađene od prirodne kože. Ono što će biti jednako važno za mnoge naše klijente - sintetiku je lakše održavati čistom i ne upijaju toliko vremena, tako da su uštede pri odabiru marki poput Daszyński dvostruke. Naši kupci već dugo cijene ovu marku i danas im se rado vraćaju u svakoj prilici, pa vas savjetujemo da pogledate asortiman cipela od ekološke kože tvrtke Daszyński, prikupljene u sljedećoj kategoriji.

Povoljne cijene i uvjeti isporuke

Za našu trgovinu najvažnije je zadovoljstvo kupaca. Zbog toga, predlažući specifične ženske cipele od ekološke kože Daszyński, fokusiramo se na različite oblike i boje. Sintetička koža podvrgnuta je mnogim postupcima bojenja i izbjeljivanja, a na prirodnim nijansama, uzorcima i bojama može biti vrlo originalno i nemoguće dobiti. Sve to kako bi cipela od ekološke kože bila vizualno i estetski još privlačnija.

Među najprodavanijima u ovoj kategoriji možete pronaći, između ostalih: