Vrsta pete

American Club Dječje cipele

169,00 zł
118,30 zł
32 33 34 35 36
159,00 zł
111,30 zł
22 23 24 25 26
159,00 zł
111,30 zł
22 23 24 25 26
169,00 zł
118,30 zł
32 33 34 36

Dječje cipele američkog kluba

Dječja obuća American Club u potpunosti odgovara na najnovije trendove. U ponudi branda svaki mali ljubitelj modne obuće pronaći će ponešto za svakoga, bez obzira na to koliko je aktivan i kakav stil ima. Vrijedno je oblikovati okus od samog početka i pustiti dijete da odabere savršene cipele - pod uvjetom da su funkcionalne.

Cipele marke karakteriziraju posebna briga za udobnost djece koja ih nose i detalje izrade. Juniorske fotke rastu vrlo brzo i stoga zahtijevaju posebnu pozornost. Kad se odlučite za obuću American Club-a, pružate svom djetetu udobnost, stabilnost i podršku za pravilno povećanje stopa. Dizajn cipela za djecu Američki klub će se posebno svidjeti djeci koja se vole zabavljati. Ponuda marke uključuje uglavnom sportsku obuću, svaki dan i u pametnom casual stilu - s nešto formalnijim karakterom.

Veliki izbor ljetnih cipela - dječje sandale American Cluba

Ponuda marki American Club uključuje širok izbor dječjih sandala - i kože i sigurne plastike. Kako bi osigurali najmlađu udobnost u vrućim danima, dječje sandale American Cluba opremljene su kožnom uloškom koja omogućuje da stopalo "diše" i jamči njegovu suhoću. Većina modela također je opremljena čičak, koji djetetu omogućuju vezanje cipela.
Sandale posebno vole onu djecu koja obraćaju pažnju na detalje i vole cipele s ukrasima. Među modelima ove marke naći će se i prijedlozi za mlade minimaliste: jednostavni džemperi, gladijatorke i balerinke bez zakrpa i natpisa.

Dječje tenisice - najbolja opcija za aktivne ljude

Aktivni mališani trebaju cipele koje će osigurati sigurnost i pouzdano držati nogu u gležnju, sprečavajući je da se uvije tijekom igranja. Tenisice kombiniraju moderan dizajn sa zahtjevima malih stopala i funkcionalnosti. Dječje tenisice American Club više su izgrađene od sandala. Zahvaljujući ušivenim gumama i čičak, lako se stavljaju i skidaju.
Kod nekih modela nosovi su izrezani. Zahvaljujući tome i oblikovanoj, kožnoj ulošci, stopalo se ne znoji, a cirkulacija zraka je lakša.

Cipele za djecu koja se vole puno kretati i trebaju obuću koja se prilagođava stopalima, a koju jedva mogu osjetiti na nogama - ovo je ponuda američkog kluba. Dječje cipele naše marke dizajnirane su za brzo rastuće zahtjevne noge. Ako tražite sigurnu obuću za svoje dijete, pozivamo vas da se upoznate s našim prijedlozima.