Anesia Paris Tenisice na navlačenje žuta boja

Proizvod nije dostupan ;(

Žute natikače Anesia Paris – ugodan naglasak u vašem svakodnevnom životu

Žuta boja simbolizira sunce, radost i energiju - upravo su to karakteristike koje odražavaju Anesia Paris Yellow Slip-On tenisice, koje su izvrstan izbor za žene koje cijene udobnost i elegantne naglaske u svakodnevnom odijevanju.

Proizvođač Anesia Paris, poznat po ponudi modernih i udobnih rješenja za žene, izbacio je liniju tenisica koje savršeno odgovaraju urbanim trendovima i casual stilu. Kategorija kojoj tenisice pripadaju - Women » Women » Sneakers - potvrđuje da su posvećene svim ženama koje cijene spoj praktičnosti s modernim dizajnom.

Ove slip-on tenisice privlače pažnju svojom žutom, gotovo zlatnom bojom, koja može oživjeti svaki, pa i najjednostavniji styling. Bez uzorka, lišene nepotrebnih ukrasa, uklapaju se u minimalizam koji je cijenjen u svijetu mode.

Vanjski materijal korišten u obući, a to je tkanina, osigurava prozračnost i udobnost u toplijim danima. Okrugli vrh tenisica jamči udobnost i tijekom dugotrajnog nošenja, a elastičnost materijala olakšava obuvanje i izuvanje.

Materijal uloška, ​​također izrađen od tkanine, osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka i sprječava prekomjerno znojenje stopala. Štoviše, ovaj uložak je mekan i ugodan na dodir, što povećava osjećaj udobnosti pri hodu.

Dizajnerske tenisice Anesia Paris imaju dodatnu prednost u vidu platforme od 3 centimetra koja nježno podiže petu, ne samo da povećava visinu, već i daje bolju amortizaciju pri svakom koraku. Iako platforma nije visoka, ona pruža ugodno olakšanje stopalu, držeći ga u udobnom položaju tijekom cijelog dana.

Anesia Paris se u ovim tenisicama fokusirala na jednostavnost i funkcionalnost, odustajući od dodatnih značajki koje bi mogle odvratiti pažnju od njihovih osnovnih prednosti. Zahvaljujući tome, tenisice će postati univerzalni element vašeg ormara, koji će pristajati uz različite kombinacije odjeće - od traperica do ljetnih haljina.

Ukratko, žute natikače Anesia Paris savršen su izbor za žene koje će u svakodnevnoj žurbi cijeniti prednosti udobne, moderne obuće koja svakom outfitu daje karakter. Užitak nošenja ovih tenisica nije samo stvar mode, već i ulaganje u svakodnevnu udobnost i dobrobit.

  • Materijal uloška: Tkanina
  • Visina: niska
  • Visina pete / platforme (cm): 3.0
  • Nos: Krug
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Vanjski materijal: Tkanina
  • Boja: žuta, zlatna
  • Dodatne mogućnosti: nedostatak
  • Visina pete / platforme: 3.0

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|