American Club DR04 / 20 dječačke sandale mornarsko plava zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Sandale za dječake American Club DR04/20 predstavljaju savršenu kombinaciju funkcionalnosti, udobnosti i modernog dizajna, zadovoljavajući potrebe aktivne djece. Izrađene od inovativnog sintetičkog materijala otpornog na habanje, ove su sandale jamstvo izdržljivosti, čak i tijekom najintenzivnije igre.

Pružajući zaštitu i potporu mladim stopalima, model DR04/20 karakterizira zatvorena prednja strana koja učinkovito sprječava iskliznuće stopala, što je ključni element pri igri na otvorenom. Zahvaljujući izdržljivom čičku, sandale se lako obuvaju i savršeno pristaju malim stopalima, što povećava sigurnost i udobnost korištenja.

Uložak obuće dizajniran je na način da osigura pravilan položaj stopala, podržavajući zdrav razvoj djeteta. Fleksibilan, ali čvrst potplat od termo-gume ne samo da izolira stopalo od tla, već također omogućuje slobodu kretanja, tako da djeca mogu trčati, skakati i istraživati ​​svijet bez ograničenja.

Dizajn sandala American Club DR04/20 dobro je promišljen kao i njihove tehničke specifikacije. Mornarsko plava i zelena boja u kombinaciji s modernim dizajnom čine da se ova obuća lako uklapa u ukuse mladih trendseterica dodajući im stil u toplim danima.

Proizvedene za dječake koji cijene udobnost, stil i aktivan stil života, sandale DR04/20 renomiranog brenda American Club savršen su izbor za ljetnu sezonu. Bilo da se radi o danu na igralištu ili obiteljskom izletu, ove sandale za dječake pružit će udobnost, sigurnost i odličan izgled.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: BM84280
  • Boja: Mornarica zelena
  • Materijal: Umjetna koža
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|