Sandale mirisna Ipanema 82539 bubamara bijela ružičasta zelena

17,21 EUR

Ipanema 82539 mirisne sandale za djevojčice su poznatog brazilskog proizvođača. Dostupne su u više veličina, od 21 do 26, što znači da se mogu prilagoditi stopalima različitih veličina. Izrađene su od fleksibilnog, pjenastog gumenog materijala, koji je mekan i savitljiv.

Glavne prednosti ovih sandala su mekani, protuklizni potplat koji malim nožicama omogućuje slobodno i neometano istraživanje svijeta te različit stupanj kopčanja koji omogućuje pravilno postavljanje stopala. Ove karakteristike su ključne za zdravlje i čvrstoću malih stopala.

Cipele su lagane i ne upijaju vodu, što ih čini savršenim i za bazen i za plažu. Njihove boje - bijela, roza i zelena - te šarmantni motiv bubamare na zelenom lišću vjerojatno će privući pozornost i svidjeti se malim ljubiteljima mode.

Također treba istaknuti visoku izdržljivost ovih sandala, koja će im omogućiti korištenje tijekom cijele sezone bez ugrožavanja njihovog izvornog izgleda. Iako se sandale ne povezuju ni s jednim likom iz crtića ili filma, učinjeno je sve kako bi bile privlačne djeci.

Zatvaranje na kopču olakšava obuvanje i izuvanje sandala, a također štiti male nožice od gubitka cipelice tijekom igre. Sve u svemu, sandale Ipanema 82539 izvrstan su izbor za svaku djevojčicu koja cijeni udobnost i stil.

  • Vrsta kopče: Kopče
  • Materijal: Guma
  • Boja: Bijela ružičasta zelena
  • seks: Male djevojke
  • Lik: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|