Sandale dječja repa Mazurek 1187 c. Žuta mornarsko plava žuta boja

52,44 EUR

Proizvod: Sandale za dječake Rzepy Mazurek 1187 c.žuto tamnoplavo žuto

Tvrtka Mazurek, poznata po brizi za zdrav razvoj i sigurnost malih stopala, predstavlja najnoviji hit - dječačke sandale na čičak u živim žutim i tamnoplavim bojama. Ova elegantna i funkcionalna obuća savršen je izbor za aktivno dijete, pružajući ne samo udobnost, već i podupiru pravilan razvoj stopala.

Odlikuju se jedinstvenim dizajnom, sandale Mazurek 1187 u potpunosti su izrađene od najkvalitetnije prirodne kože. Unutrašnjost cipela također je podstavljena kožom, što omogućuje disanje stopala tijekom cijelog dana. Osim toga, profilirani kožni umeci jamče savršeno pristajanje obliku malog stopala, osiguravajući udobnost i sigurnost tijekom svake avanture.

Velcro, koji je dio kopčanja, još je jedna prednost ovih sandala. Omogućuju djetetu jednostavno i samostalno obuvanje i izuvanje, što podupire njegovu samostalnost. Čvrsta potpetica jamči stabilizaciju nogu i odgovarajuću potporu malom stopalu.

Jedan od ključnih aspekata na koje se Mazurek fokusira je sigurnost. Gumeni potplat sandala ima protuklizna svojstva koja minimaliziraju rizik od klizanja, osiguravajući pouzdane korake na različitim površinama, bilo da se igrate u dvorištu ili hodate do dječje sobe.

Sandale Mazurek 1187 zahvaljujući svojim zanimljivim bojama savršeno će pristajati uz razne garderobe - od traperica do kratkih hlačica. One će biti ne samo praktične, već i moderan element proljetnog i ljetnog stajlinga svakog dječaka.

Ukratko, dječačke sandale Mazurek 1187 c.yellow, navy blue, yellow na čičak proizvod su koji će zahvaljujući kombinaciji kvalitete izrade, udobnosti korištenja i atraktivnog izgleda ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih roditelja i njihovu djecu. Odabirom obuće Mazurek ulažete u zdrav razvoj stopala vašeg djeteta.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Profilirani umetak Kožni uložak
  • Producentni kod: 1187
  • Boja: Mornarica žuta boja
  • Materijal: Prirodna koža
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.32

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Već sam htjela kupiti ove cipele svom sinu. Jučer sam cijenu od 119 PLN dodao u košaricu. Jutros sam htio platiti i naručiti, a ovo je zooonk. Cijena 179 PLN. Kakva prevara. Mega razočaranje. I htio sam naručiti nešto za sebe. Nije lijepo. O tome se radi u Poljskoj. Ps Morao sam dodati zvjezdicu da pošaljem svoje mišljenje. Trgovina nije ni zaslužila.
|