Kopačke Puma Evo 2.3 Fg M 103853 01 crno crno

Proizvod nije dostupan ;(

Nogometne tenisice Puma Evo 2.3 Fg M 103853 01 suština su jednostavne elegancije u kombinaciji s modernom sportskom tehnologijom. Ova crna obuća namijenjena je muškarcima koji cijene kvalitetu, udobnost i stil na terenu.

Osnovne informacije o proizvodu:

- Proizvođač: Puma

- Model: 10385301

- Kategorija: Nogometne kopačke

- Dominantna boja: crna

- Vanjski materijal: sintetika

- Materijal uloška: tkanina

- Čepovi: plastični

- Spol Muški

- Vrsta: bez čarapa

- Vrsta: koplja

- Zatvaranje: vezanje

Puma Evo 2.3 Fg M 103853 01 su tenisice namijenjene nogometašima koji trebaju stabilnu potporu i punu kontrolu nad loptom tijekom igre. Crna boja čini obuću bezvremenskom i lakom za čišćenje, a ujedno je elegantan element sportske odjeće.

Izrađena od visokokvalitetnog sintetičkog materijala, jamči izdržljivost i otpornost na razne vremenske uvjete, što je posebno važno na otvorenim terenima. Ovaj materijal pogoduje i lakoći obuće, što je ključno za brzinu i manevriranje sportaša.

Ulošci od tkanine dizajnirani su kako bi stopalu pružili udobnost i odgovarajuću cirkulaciju zraka tijekom intenzivnog vježbanja. Osim toga, plastični klinovi prilagođavaju se prirodnim neravninama terena, što osigurava izvrsnu trakciju, bez obzira na vrstu travnjaka.

Puma Evo 2.3 Fg tenisice, kao dekoltirani proizvod bez čarape, namijenjene su nogometašima koji preferiraju klasičan kroj i lakoću prilagođavanja obuće individualnim potrebama. Vezanje na vezice omogućuje precizno prilagođavanje cipela stopalu, što izravno utječe na sigurnost i udobnost tijekom igre.

U kombinaciji s kopačkama tipičnim za nogometnu obuću, Puma Evo 2.3 Fg M 103853 01 jamči samopouzdanje i preciznost u svakom pokretu. Zahvaljujući tome, nogometaš se može usredotočiti na tehniku ​​i taktiku igre, siguran da su njegova stopala pravilno zaštićena i poduprta.

Puma Evo 2.3 Fg M obuća odličan je izbor za svakog nogometaša koji traži klasične kopačke koje spajaju visoku kvalitetu, udobnost korištenja i elegantan dizajn.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|