Muške sportske cipele Krisbut 4113 crne siva crno

Proizvod nije dostupan ;(

Danas je sport i svi njegovi oblici vrlo moderni. Trgovine su prepune svih vrsta sportske opreme, odjeće i odgovarajuće obuće. To je opravdano, jer da biste započeli svoju avanturu sa sportom, morate se pripremiti.


Ako želimo imati da su cipele u kojima ćemo se baviti određenim sportom primjerene, preporučam kupnju cipela Krisbut. Riječ je o sportskoj obući namijenjenoj muškarcima u crnoj boji sa sivim umetcima. Vezane su vezicama, što omogućuje čvrsto stezanje cipele. Imaju i posebnu, neklizajuću podlogu koja osim što štiti od mogućeg pada, savršeno upija svaki korak i ne opterećuje zglobove, što je vrlo važno, primjerice, kod trčanja.


Muške cipele su u potpunosti izrađene od prirodne kože koja koži omogućuje disanje. To je iznimno važno u sportu, jer se cijelo tijelo znoji, a ne želimo da nam noge izgore. Izuzetno udoban, sa zanimljivim gornjim dijelom. Sportska obuća prikladna je za svaku priliku.

  • Materijal uloška: Prirodna koža
  • Vanjski materijal: Prirodna koža
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Boja: Siva crno

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Brza dostava, odmah isporučeno. Cijela je stvar specifična i u redu. Sve kako je opisano na aukciji. Profesionalan, pouzdan, pošten i pouzdan prodavač! Prvoklasni proizvod, vrhunske kvalitete, super udobne cipele! Odlična i uspješna kupovina. Preporučam!