Membranske čizme Bartek 47673 plava siva mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Čizme vodootporne čizme Bartek 47673

Zima je teško vrijeme za roditelje. Čizme Bartek najkvalitetnija su dječja obuća opremljena membranom BRTKtex. BRTKtex membrana je nepropusna barijera protiv kiše, blata i snijega. Zbog toga cipele iznutra uvijek ostaju suhe. BRTKtex odvodi višak vlage sa stopala, omogućavajući mu disanje tijekom vježbe. Podešavanje temperature stopala omogućit će vam održavanje odgovarajuće mikroklime, udobnosti i higijene. Čizme Bartek s membranom 47673 izrađene su od prirodne kože s dodatkom tekstilnog materijala. Unutrašnjost cipela dodatno je izolirana prirodnom vunom za zaštitu stopala od mraza. Obuća opremljene čičak trakama, zahvaljujući kojima će ih vaše dijete moći samostalno staviti. Za bolju vidljivost djeteta, u cipelama zkorišteni su umetci sa reflektorima.

Imaju certifikat "Zdrava stopala"


Savršene zimske čizme za djecu moraju biti tople i vodootporne (tako da nema dovoljno zabave na snijegu), ne ograničavajući kretanje. Zimske čizme iz Barteka, model Sympatex 17671 / 0JB spoj su praktičnosti, udobnosti i funkcionalnosti.

Iako je model posvećen djevojkama, dostupan je u crnoj boji s malim ružičastim umetcima i bijelim šavovima. Crna je praktična boja - neće biti ogrebotina ili ogrebotina koje zimi nije teško pronaći. Dječje cipele izrađene su od prirodne kože i membrane koja štiti od vlage i natapanja, što dobro funkcionira u ekstremnim uvjetima. Konturisani potplat, visoki, kruti brojač pete, konturirani uložak sve to pruža malom stopalu najveću udobnost u bilo kojoj vrsti pokreta.

Dodatne prednosti čizama su: pričvršćivanje na čičak, omiljeno djeci, hvatišta za jezik i na stražnjoj strani gornjeg dijela za jednostavno stavljanje i skidanje, dodatno zagrijavanje unutarnje strane cipele. One su praktične, korisne i lijepe čizme u isto vrijeme.

  • Boja: plava Siva Mornarica
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Dodatne informacije: Znak zdravog stopala Kruti brojač pete
  • Materijal: Prirodna koža
  • Lik: nedostatak
  • seks: Dečki Male djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|