Joma Top Flex 2004 Tf M TOPS.2004.TF kopačke plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Joma Top Flex 2004 TF tenisice - Nova razina igre na umjetnim podlogama

Nogometni entuzijasti koji cijene kontrolu nad loptom i udobnost tijekom dinamične igre naći će Joma Top Flex 2004 TF tenisice idealan suputnik na umjetnim terenima. Savršeno skrojene prema potrebama igrača, ove cipele postavljaju nove standarde u segmentu travnjaka.

Revolucionarna tehnologija 360 čini da Joma Top Flex 2004 TF pristaje stopalu kao druga koža. PULSOR tehnologija jamči da je svaki korak ne samo siguran, već i udoban, ublažavajući kontakt stopala s tlom. TCG sustav omogućit će svakom igraču da uživa u stabilnosti tijekom žestokih duela na terenu.

Ali to nije sve. Inovativni STABILIS sustav, s laganim PVC umetkom koji se nalazi u potplatu, osigurava odlično prianjanje, što je ključno na brzim promjenama terena. Poboljšani ARS sustav vezanja osigurat će da vaša stopala ostanu u pravom položaju tijekom cijele igre.

Kada je riječ o izdržljivosti, cipele Joma Top Flex 2004 TF odgovaraju šavovima na vrhovima cipela, povećavajući njihovu izdržljivost i otpornost na oštećenja. Uz to, zahvaljujući NYLON SOFT-TECH, igrač može uživati ​​u udobnosti koja proizlazi iz izvrsne ventilacije stopala.

Izrađene od prvoklasnih materijala kao što su prirodna koža i tekstilna podstava, ove cipele pružaju ne samo izdržljivost već i estetski izgled. U ponudi u muškoj verziji, model TOPS.2004.TF ističe se prvenstveno plavom bojom koja cipelama daje ne samo dinamiku, već i zamjetan stil.

Osim toga, mala težina od samo 275 grama čini ove cipele sinonimom za lakoću i brzinu, koji su toliko cijenjeni na nogometnom terenu. Joma, kao proizvođač s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji sportske opreme, zasigurno će i ove godine ispuniti očekivanja i najzahtjevnijih nogometaša.

U kategoriji Nogometni sportovi, u rubrici Travnjaci za umjetne terene, svakako zaslužuju biti istaknute tenisice Joma Top Flex 2004 TF. Njihova inovativna rješenja, profinjeni dizajn i pouzdanost osiguravaju da svaki nogometaš može maksimalno iskoristiti svoj potencijal tijekom igre.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|