Ipanema 83348 AI746 LILAC dječji leptir tobogan ljubičasta

12,68 EUR
20% jeftinije
15,85EUR

Ipanema 83348 AI746 LILAC Dječje papuče leptir prava su poslastica za male ljubitelje mode koji cijene udobnost i originalan dizajn. Ove šarmantne raznobojne japanke u blistavo ljubičastoj boji privlače pažnju svojim zanimljivim dizajnom, dodajući pozitivan naglasak svakom dječjem stajlingu.

Proizvođač ovih neobičnih japanki je svjetski poznata i cijenjena tvrtka Ipanema. Odlika ovog brenda je prije svega udobnost, što je posebno važno kod dječje obuće. Ipanema također ne razočarava u pogledu estetike, čemu svjedoče AI746 LILAC dječje japanke Butterfly. Ova kombinacija funkcionalnosti i izražajnog stila čini ove cipele izborom za najzahtjevnije male fashionistice.

Japanke su proizvedene u Brazilu od visokokvalitetnog gumenog materijala, što jamči njihovu izdržljivost i lakoću čišćenja. Nedostatak tradicionalnog pričvršćivanja dodatno olakšava brzo obuvanje i izuvanje, što je nedvojbena prednost za aktivnu djecu. Gumeni materijal također osigurava sigurnost i udobnost nošenja zahvaljujući protukliznom potplatu čija izdržljivost štiti od habanja. Zahvaljujući ovim svojstvima, japanke su savršene za ljeto – savršene su i za plažu i igranje kod kuće.

Jedinstvenost modela Ipanema 83348 AI746 LILAC naglašena je šarmantnim uzorkom leptira koji ukrašava potplat obuće, kao i sjajnim, lila prugama sa svjetlucavima. Ovo je dakle obuća koja će se sigurno svidjeti malim fashionisticama koje osim udobnosti cijene i moderan, prepoznatljiv izgled.

Dizajnirane posebno za djevojčice, ljubičaste japanke s motivom leptira savršeno će upotpuniti svaki ljetni styling. Bilo tijekom blagdanskih avantura ili svakodnevnog brčkanja po kućnom dvorištu, ove će japanke sigurno poslužiti u svakoj situaciji, budući da su ne samo udobne, već i atraktivan element dječje garderobe.

Ipanema dječje japanke Butterfly u svojoj su klasi sinonim za udobnost, kvalitetu i moderan dizajn, što ih čini savršenim izborom za ljetne dane svake male dame.

  • Producentni kod: 83348 AI746
  • Boja: Ljubičasta
  • Vrsta kopče: Nedostatak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Materijal: guma
  • seks: djevojke

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|