Hengst balerinke plavog kroja plava

Proizvod nije dostupan ;(

Hengst predstavlja plave balerinke za najmlađe koje spajaju šarmantan dizajn i visoku kvalitetu izrade. Hengst balerina model 180701.411 je obuća namijenjena malim ljubiteljima mode koji cijene udobnost na svakom koraku.

Izrađene od visokokvalitetnog tekstilnog materijala, ove balerinke ne samo da izgledaju zapanjujuće, već djetetovim stopalima pružaju i odgovarajuću ventilaciju, što je važno posebno u toplijim danima. Unutarnja podstava, također izrađena od tekstilnog materijala, mekana je i ugodna za nježnu kožu, osiguravajući maksimalnu udobnost nošenja.

Hengst se pobrinuo da obuća bude udobna, ali i sigurna za aktivnu djecu. Ojačana peta pruža izvrsnu potporu stopalu, što je ključno tijekom svakodnevne igre i svih vrsta aktivnosti. Vrlo je važno da dječja obuća bude dobro održavana kako bi se spriječile moguće ozljede.

Potplat od termo gume jamči izdržljivost i otpornost na habanje. Ovaj materijal potplata osigurava ne samo dugotrajnu upotrebu već i prianjanje na različite površine, što je važno za osiguranje stabilnosti djece pri trčanju, skakanju ili čak plesu u balerinkama.

Dječje balerinke iz Hengsta dizajnirane su imajući na umu raznolikost dječjih potreba. Vrsta kopčanja je prilagođena kako bi djeca bez problema sama obuvala i izuvala cipele, što će se sigurno svidjeti i roditeljima i djeci koja cijene samostalnost.

Intenzivna plava boja balerinki oduševit će ne samo male elegantne djevojčice, već će se savršeno uklopiti uz mnoge odjevne kombinacije, kako dnevne tako i svečane. Ova svestranost čini Hengst balerinke odličnim izborom za razne prigode.

Proizvođač Hengst jamči da će ove balerinke učiniti avanturu svakog djeteta još ugodnijom i modernijom. I sve to po VELIKOJ CIJENI, što ovaj proizvod čini još privlačnijim. Odabirom Hengst balerinki roditelji mogu biti sigurni da ulažu u obuću koja ne samo da odlično izgleda, već će pružiti udobnost i sigurnost stopalima njihove djece, a da pritom ne opterećuju kućni budžet.

  • Vrsta kopče: Još
  • Boja: plava

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
preporučljiv prodavač, prvoklasni proizvod, iskreno preporučujem ovog prodavatelja i kupujte
|
Transakcija je bila uspješna. Preporučam.
|
Transakcija je bila uspješna. Preporučam.
|
Transakcija je bila uspješna. Preporučam.