Befado 093M017 papuče siva crno

Proizvod nije dostupan ;(

Befado muške papuče su slip-on cipele namijenjene kućnoj upotrebi. Gornji dijelovi papuča izrađeni su od mekanih tkanina u prigušenim bojama koje su naglašene ukrasnim šavovima. Unutrašnjost papuča obrađena je mekom tkaninom koja osigurava udobnost. Zanimljiv kroj papuča nadopunjuje profilirani potplat od materijala otpornog na habanje, koji ima svojstva protiv klizanja.


Papuče kombiniraju elemente u nijansama sive i crne. Modni nadograđeni vrhovi papuča izrađeni su od tkanina u dvije boje, korištene asimetrično. Vanjska strana udobnih gornjišta izrađena je od sive tkanine s bijelim i crnim šavovima na sredini cipele. Udobnost papuča povećava pamučni umetak koji se koristi u unutrašnjosti, zahvaljujući kojem se stopalo ne umara, a ujedno je zaštićeno od prekomjernog znojenja. Potplat, nešto viši u stražnjem dijelu papuča, dizajniran je za višesatno korištenje cipela kod kuće. Papuče imaju certifikat "Zdravo stopalo".

  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Materijal uloška: drugo
  • Vanjski materijal: Tkanina
  • Boja: Siva crno

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
Sve je u savršenom redu, vrlo lijepo, brzo (čak i izražajno!) I pouzdano. Roba kako je opisano, preporučljiva. I sebi i drugima želim uvijek takve kupovine. Hvala i srdačan pozdrav :)