Dječje visoke tenisice White Marney bijela

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje bijele visoke tenisice Marney - nezaobilazne u dječjoj modi

Kada razmišljamo o klasičnoj odjeći za naše mališane, ne možemo zanemariti tenisice koje se već desetljećima nalaze u ormarima djece diljem svijeta, pružajući stil, udobnost i svestranost. Dječje bijele visoke tenisice Marney, izrađene od visokokvalitetne ekološke kože, savršen su primjer za to.

Lagane i udobne, izrađene od eko kože, osigurat će zdravlje i udobnost Vaših stopala i tijekom najintenzivnije igre. Ergonomsko vezivanje omogućuje savršeno prilagođavanje tenisica svakoj širini nogu, osiguravajući da cipele neće ometati ili pritiskati nježna stopala vašeg djeteta.

Njihova dizajnerska, bijela boja nije samo bezvremenska, već pristaje uz gotovo svaki stil, od svakodnevne sportske odjeće do svečanih haljina ili udobnih traperica. Zahvaljujući tome, bijele tenisice Marney iznimno su funkcionalne i prikladne za mnoge prilike.

Sigurnost je ključ - neklizajući potplat osigurava stabilnost na različitim vrstama površina, smanjujući rizik od klizanja. Ojačani gumeni vrh štiti djetetove nožne prste i osigurava dulji vijek trajanja cipele.

Zauzvrat, visoko gornjište, osim elegantnog izgleda, nudi potporu za gležnjeve, što je važno tijekom tjelesne aktivnosti djece. Dizajnirane za dječake i djevojčice, ove tenisice dostupne su u širokom rasponu veličina, tako da svako dijete može uživati ​​u njihovoj udobnosti i stilu.

Ambalaža proizvoda je originalna i zadovoljava standarde koje zadovoljavamo kod dječje obuće visoke kategorije. S obzirom na težinu proizvoda s pojedinačnim pakiranjem, koja iznosi samo 0,52 kg, transport i skladištenje pari cipela neće predstavljati nikakav problem.

Odabrane bijele tenisice Marney uklapaju se u univerzalnu paletu dječje mode i savršene su kao poklon koji će se zasigurno često i rado koristiti. Prilikom kupnje obratite pozornost na tablicu veličina kako biste pronašli ono što najbolje odgovara vašem djetetu.

U konačnici, bijele dječje tenisice Marney spoj su udobnosti, sigurnosti i bezvremenskog stila, savršene za svakodnevnu upotrebu i posebne prilike – cipele koje će vašem djetetu pružiti mnoge sate vesele zabave bez brige o udobnosti ili sigurnosti.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: 875-3B
  • Boja: Bijela
  • Materijal: Umjetna koža
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Vrsta kopče: Vezice
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.52

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|