Dječje papuče Neon Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink ružičasta

15,85 EUR

Ovog ljeta najmodernije neonske dječje papuče Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink - Obavezna stvar u ormaru male fashionistice.

Ljeto je vrijeme za zabavu na otvorenom, izlete na vodu i bezbrižno opuštanje. Kako bismo svojoj djeci pružili maksimalnu udobnost i stil tijekom ljetnih avantura, vrijedi odabrati pravu obuću. Slobodno se može reći da su dječje papuče Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink neon hit ove sezone!

Ipanema je već godinama prepoznata od strane kupaca za proizvodnju udobnih, izdržljivih i modernih japanki. Model 83078 AG368 Fluorine Pink savršena je kombinacija udobnosti nošenja i avangardnog dizajna. Zahvaljujući posebnom pretincu za prste izrađenom od visokokvalitetnog sintetičkog materijala, osiguravaju stabilnost i sigurnost na svakom koraku. Ovo je ključno, posebno kada se igrate na otvorenom, gdje se lako poskliznuti.

Deblji potplat, otporan na abraziju i klizanje, još je jedna prednost ovih japanki. Čini obuću ne samo udobnom, već i sigurnom na bazenu, kod kuće ili tijekom šetnje. Snažne, ružičaste pruge sa svjetlucavima daju cipelama jedinstven karakter i sjaj koji će se sigurno svidjeti mladim ljubiteljicama mode. Intenzivna fluor roza boja čini ih iznimno atraktivnim i lako uočljivim - kako na plaži tako iu gradskoj zabavi.

Dječje neonske japanke Ipanema nisu samo obuća, već i element modnog stajlinga za djecu. U njima će se svaka mala fashionistica osjećati posebno, a svojom univerzalnošću savršeno će se uklopiti u razne ljetne kombinacije.

Proizvod proizveden u Brazilu, poznatog i cijenjenog brenda Ipanema, jamči visoku kvalitetu izrade i izdržljivost zahvaljujući kojoj će japanke trajati cijelo ljeto, pa i duže. Materijal od kojeg su izrađene cipele - guma, nije samo izdržljiv, već ga je i lako održavati čistim.

Neka ovo ljeto bude puno boja, zabave i mode uz dječje papuče Ipanema 83078 AG368 Fluorine Pink Neon. Poklonite svom djetetu dar koji kombinira funkcionalnost s avangardnim dizajnom. U ovakvim japankama svaka će se gospođica osjećati posebno!

  • Producentni kod: 83078 AG368
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: guma
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Nedostatak
  • Stanje pakiranja: Izvornik

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|