Befado žute dječje cipele 342P016 ružičasta srebro siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado – Vaše dijete zaslužuje udobnost svaki dan!

Za lijepih dana, kada nam se sunce smiješi sa svih strana, najmlađi rado provode vrijeme vani, igraju se i otkrivaju svijet. Kako bi svojim nogama pružili odgovarajuću udobnost i zdrav razvoj, Befado predstavlja savršeno rješenje - žute dječje cipele 342P016 u ružičastoj, srebrnoj i sivoj boji.

Udobnost i higijena stopala uz Befado:

Ove šarmantne sandale dizajnirane su imajući na umu aktivne djevojke. Prozračne pamučne tkanine od kojih je izrađeno gornjište jamče higijenu čak i pri cjelodnevnom nošenju. Zahvaljujući prozračnom potplatu stopalu je osigurana izvrsna ventilacija, što je ključno u toplijim danima.

Usklađenost s preporukama ortopeda:

Befado je poznat po tome što posvećuje pažnju zdravom razvoju malih stopala, zbog čega su ove sandale opremljene Flex-B sustavom koji omogućava savijanje donjeg dijela obuće na mjestu koje preporučuju ortopedi. Stopala vašeg djeteta moći će se pravilno oblikovati, što je iznimno važno u prvim godinama života.

Znak kvalitete i originalnosti:

Prepoznatljivost Befado sandala je žuti umetak u potplatu, sinonim za originalnost i visoku kvalitetu. Ova obuća certificirana je znakom zdravog stopala i preporučena od strane iskusnih ortopeda, što dodatno ističe brigu brenda za zdrave korake naše djece.

Dodatne prednosti:

Zahvaljujući čvrstoj peti, djetetovo stopalo je pravilno stabilizirano, a kožni uložak pruža udobnost i prirodno okruženje za stopalo u razvoju. Praktično kopčanje na čičak olakšava djetetu samostalno obuvanje i izuvanje, što je važan aspekt u procesu učenja samostalnosti.

Odabirom Befado dječjih sandala ulažete ne samo u lijep izgled stopala svojih mališana, već prije svega u njihov zdrav razvoj i udobnost svakodnevnog nošenja. Neka Vaše dijete uživa u slobodi kretanja i zdravim stopalima svaki dan, a Vi kao roditelj ćete biti mirni znajući da ste odabrali proizvod koji zadovoljava najviše standarde.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta srebro Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|
|