Befado dječje cipele 969Y161 mornarsko plava raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Udobnost i sigurnost dvije su ključne riječi koje opisuju Befado dječju obuću, a model 969Y161 u nijansama tamnoplave s višebojnim akcentima primjer je obuće koja ispunjava očekivanja i roditelja i njihove djece.

Od prvih djetetovih koraka do bezbrižne igre u dvorištu vrtića, Befado cipele djeci pružaju udobnost i odgovarajuću potporu. Model 969Y161 opremljen je krutom petom, koja igra ključnu ulogu u pravilnoj stabilizaciji stopala, što je posebno važno u slučaju razvoja osteoartikularnog sustava djeteta. Bočna ojačanja podupiru stopalo, štiteći ga od ozljeda tijekom intenzivne aktivnosti.

Zahvaljujući sandalama s otvorenim prstima, juniorka može uživati ​​ne samo u ograničenim stilskim granicama, već iu dodatnoj ventilaciji koja je nezamjenjiva u toplim danima. Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine osigurava maksimalan protok zraka do stopala i održava higijenu, što je posebno važno tijekom dinamičnog dana predškolskog djeteta.

Dizajn cipelica Befado 969Y161 omogućuje djetetu jednostavno obuvanje i izuvanje, što je važan element u svakodnevnim jutarnjim pripremama i razvija samostalnost. Praktično kopčanje na čičak omogućuje brzo podešavanje i prilagođavanje cipelice individualnom obliku stopala malog korisnika.

Proizvođač Befado ne zaboravlja na važan aspekt sigurnosti. Cipele nose znak "Zdravo stopalo", što znači da su dizajnirane i izrađene u skladu s preporukama ortopeda, jamčeći pravilan razvoj dječjeg stopala. Svaki roditelj koji brine o zdravlju i razvoju svog djeteta cijenit će činjenicu da obuća prolazi rigorozne testove i ateste.

Dječje cipele Befado 969Y161 savršen su spoj funkcionalnosti i estetskog dizajna. Mornarsko plava boja s raznobojnim elementima univerzalna je kombinacija koja će se svidjeti dječacima i uklopiti u raznoliku garderobu. Odabrani materijali i posvećenost detaljima čine ovu obuću glavnim izborom za roditelje koji su svjesni važnosti prvih cipela u životu njihove djece.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Producentni kod: BM91610
  • Boja: Mornarica višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|