Befado dječje cipele 893Y093 crno

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječja obuća 893Y093 savršen je prijedlog za roditelje koji cijene zdravlje i udobnost dječjih stopala, posebice tijekom svakodnevnih školskih aktivnosti. Predstavljeni model, u klasičnoj crnoj boji, savršena je obuća koja će zasigurno zadovoljiti školske standarde.

Proizvođač Befado već je godinama poznat po brizi za najmlađa stopala, a model 893Y093 to još jednom potvrđuje. Cipelice su izrađene od visokokvalitetne pamučne tkanine koja jamči izvrsnu cirkulaciju zraka, što se pretvara u higijenske i ugodne uvjete za mala stopala čak i tijekom višesatnog predavanja ili igre tijekom odmora.

Ergonomija je još jedna prednost Befado cipela. Zahvaljujući dobro promišljenom dizajnu, ova se obuća savršeno prilagođava građi djeteta, čak i ako ono ima izrazito uska ili mala stopala. Iako su cipele crne boje, njihov dizajn osmišljen je tako da optički smanji stopalo, što je često vrlo poželjan učinak kod djece i roditelja.

Sigurnost Befado obuće je na prvom mjestu, stoga model 893Y093 ima certifikat "Zdrava noga". Ovo je znak koji potvrđuje da su cipele izrađene imajući na umu zdrav razvoj i pravilno držanje dječjih stopala. I dodatna udobnost: mišljenje ortopeda koji preporučuju odabir obuće ove marke zbog njezinih zdravstvenih svojstava.

Što se tiče praktičnosti, Befado cipele su jednako atraktivne. Vrsta kopčanja odabrana je tako da omogući lakoću oblačenja i skidanja, što je posebno važno za mlađe korisnike koji se tek uče samostalnosti.

Ukratko, Befado dječja obuća 893Y093 je proizvod koji objedinjuje sve najvažnije karakteristike udobne i zdrave dječje obuće. Izrađena s pažnjom na detalje, univerzalna crna boja i potvrđeno mišljenje stručnjaka čine je izvrsnim izborom za svako dijete koje puno vremena provodi u školi.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Znak zdravog stopala
  • Boja: crno
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Još

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|