Dječje cipele Befado 660X023 plava

14,88 EUR

Prilikom odabira obuće za našu djecu, posebice one koja će ih svakodnevno pratiti u vrtiću ili školi, vrijedi birati provjerene proizvode koji spajaju kvalitetu, izdržljivost i prije svega udobnost nošenja. Jedan od takvih izbora su Befado dječje cipele u nijansi vesele plave, model 660X023, koje su posebno dizajnirane za najmlađe korisnike. Ove dječje papuče savršena su obuća za presvlačenje, koja će svojim svojstvima podržati pravilan razvoj i zdravlje djetetovih stopala tijekom cijelog dana.

Jedinstvenost Befado dječje obuće leži u njenom dizajnu. Lagani i fleksibilni potplat jamči izvrsno prianjanje i dovoljno je fleksibilan da se savršeno prilagođava obliku i pokretima djetetovog stopala, osiguravajući maksimalnu udobnost pri trčanju, skakanju ili hodanju. Briga za zdravlje stopala naglašena je i karakteristikama poput krute pete i oznake Healthy Foot koju cipele dobivaju, što je jamstvo da obuća zadovoljava najviše ergonomske i ortopedske standarde.

Udobnost nošenja poboljšana je Soft-B sustavom koji dodatno omekšava podstavu, smanjujući rizik od ogrebotina ili nelagode tijekom dugotrajnog korištenja. Gornjište izrađeno od prozračne tkanine jamči higijenu i prozračnost nogu, što je iznimno važno, pogotovo u toplijim danima.

Vrsta kopčanja na čičak ne samo da daje šarm Befado cipelama, već prije svega djeci olakšava obuvanje i izuvanje cipela, promičući njihovu neovisnost i potičući ih na učenje. Estetski i atraktivan izgled obući daje plava boja koja je univerzalna i lako se slaže s mnogim elementima dječje odjeće.

Ukratko, dječja obuća Befado 660X023 izbor je koji će cijeniti kako roditelji koji brinu o zdravlju i udobnosti svoje djece, tako i sama djeca koja cijene udobnost i neovisnost. Cipele su dostupne u originalnom pakiranju, što ih čini i odličnom idejom za praktičan poklon. Široka prepoznatljivost proizvođača na tržištu obuće dodatno potvrđuje da se pri odabiru ovog modela fokusiramo na provjerenu kvalitetu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM161292

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|