Befado dječje cipele 290X228 mornarsko plava plava

Proizvod nije dostupan ;(

Udobnost i zdrav razvoj malih predškolskih stopala područje je u kojem obuća Befado 290X228 mornarsko plava i plava postavlja nove standarde. Stručnjaci marke savršeno su svjesni da dječja stopala zahtijevaju posebnu njegu i zaštitu. Zato se Befado fokusira na proizvodnju obuće koja ne samo da lijepo izgleda, već i pruža potrebnu potporu tijekom beskrajnih aktivnosti mladog istraživača.

Gornjište Befado dječjih cipelica izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine jamči prozračnost, tako da malena nožica mogu slobodno disati cijeli dan. Bez obzira igra li se dijete u vrtiću ili na igralištu, njegova stopala ostaju suha i svježa.

Moderan potplat opremljen Absor-B sustavom inovativno je rješenje koje povećava sigurnost. Omekšava svaki korak, minimalizirajući mikroudare uzrokovane kontaktom s tvrdom površinom. To je posebno važno u mladosti, kada su kosti i zglobovi osjetljivi na sve vrste vibracija.

Dodatna prednost predstavljenih papuča je čvrsta peta koja dobro stabilizira petu i štiti od nekontroliranog uvijanja. Zahvaljujući tome, roditelji mogu biti sigurni da je djetetova noga pravilno oslonjena tijekom igre.

Befado se pobrinuo i da se djeca sama snađu u obući. Elastične elastične trake omogućuju jednostavno obuvanje i izuvanje papuča što razvija samostalnost kod djece.

Vrijedno je naglasiti da tamnoplava boja u kombinaciji s plavim elementima čini papuče upečatljivima i pristaje uz mnoge dječje stilove. Savršene su za dječake koji se vole osjećati elegantno i tijekom vrtićke ludnice.

Dodatni dokaz brige proizvođača za zdravlje malih stopala su certifikati i preporuke ortopeda koje su Befado cipele dobile. Ovo je jasan signal roditeljima da ulaganjem u model obuće 290X228 tamnoplave boje odabiru proizvod koji podržava pravilan razvoj stopala njihove djece.

Uz malu težinu od 0,4 kg kada su pojedinačno pakirane, ove papuče također je lako nositi i nositi, što je još jedan plus za aktivne roditelje i djecu. Odabirom Befado dječje obuće roditelji mogu biti sigurni da su svom djetetu osigurali udobnost, sigurnost i izvrstan izgled za svaki dan vrtićkih avantura.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: Mornarica plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|