Befado dječje cipele 290X220 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 290X220 sive - Udobnost i sigurnost za mala stopala

Pobrinite se za pravilan razvoj i udobnost djetetovih stopala od malih nogu odabirom dječje obuće Befado 290X220 u sivoj boji. Savršene su kao vrtićke papuče, ali i za igru ​​kod kuće ili u vrtu. Ove univerzalne i vizualno atraktivne cipele dizajnirane su za aktivnu predškolsku djecu koja svakodnevno trebaju čvrstu i sigurnu obuću.

Cipele Befado opremljene su prozračnim potplatom zahvaljujući kojem noga predškolskog djeteta ostaje suha i svježa čak i tijekom intenzivne igre. Ugrađeni Absor-B sustav u petnom dijelu jamči apsorpciju mikroudara što je ključno za pravilan razvoj i zdravlje nježnih dječjih stopala.

Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine osigurava najveću udobnost korištenja. Zahvaljujući tome, papuče nisu samo ugodne na dodir, već omogućuju koži da diše i održavaju higijenske unutarnje uvjete. Šavovi i materijali pažljivo su odabrani kako bi se spriječilo habanje ili neugodan pritisak.

Befado dizajneri znaju koliko je samostalnost važna za djecu, zato su cipele osmišljene tako da ih mališan bez problema može sam obuti i izuti. Elastične elastične trake čine proces obuvanja dječjom igrom i ne zahtijevaju pomoć odraslih.

Obuća Befado 290X220 ne samo da izgleda elegantno i funkcionalno, već je iznad svega sigurna. Tvrda peta stabilizira stopalo i osigurava pravilno držanje, a obuća ima prestižni certifikat "Healthy Foot Sign" i preporučuje se od strane ortopeda za pravilan razvoj dječjeg stopala.

Befado je proizvođač koji je godinama specijaliziran za izradu dječje obuće, uživajući priznanje među roditeljima i stručnjacima. Odabirom sivih dječjih papuča Befado 290X220 odabirete proizvod koji objedinjuje moderan dizajn, funkcionalnost i brigu za zdravlje i razvoj vašeg djeteta.

Kategorija: Dječje papuče

Proizvođač: Befado

Siva boja

Materijal: Pamučna tkanina

Spol: Dječaci

Vrsta pričvršćivanja: Gumice

Dodatne informacije: brojač ukočenih peta, znak zdravog stopala

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Astringentne gume

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|