Befado dječje cipele 273Y327 mornarsko plava

Proizvod nije dostupan ;(

Udobnost, zdravlje i stil - ove tri riječi savršeno opisuju Befado dječje cipele, a posebno model 273Y327 u klasičnoj tamnoplavoj boji. Dizajnirana za aktivnu djecu koja provode mnogo sati u školi i trebaju obuću koja ne samo da će izdržati intenzivnu upotrebu, već će i njegovati njihova stopala.

Befado cipele opremljene inovativnim, prozračnim potplatom više su nego ugodne za nošenje. Ova tehnologija osigurava izvrsnu ventilaciju stopala, pomažući u održavanju odgovarajuće mikroklime čak i tijekom cjelodnevnih aktivnosti. Nije bez značaja ni sustav Absor-B ugrađen u petni dio koji apsorbira mikro udarce. Zahvaljujući tome mališani mogu trčati, skakati i uživati ​​u zabavi bez izlaganja stopala nepotrebnom opterećenju.

Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine još je jedan aspekt koji izdvaja Befado obuću od konkurencije. Noge djeteta imaju prirodnu ventilaciju, što sprječava pregrijavanje i podržava higijenu nošenja. Ovo je iznimno važno jer djeca često imaju sklonost pregrijavanju stopala, što može dovesti do raznih vrsta bolesti.

Befado kao proizvođač fokusiran je na sigurnost i zdravlje djece. Cipele imaju oznaku Zdrava noga i certifikate koji jamče da su preporučene od strane ortopeda. Čvrsta peta daje dodatnu stabilizaciju i potporu stopalu, što je iznimno važno u prvim godinama razvoja.

Model 273Y327 dizajniran je za dječake i ima čičak kopče jednostavne za podešavanje, što vašem djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje cipela. To nije samo prikladno rješenje, već i obrazovni element koji pomaže u razvoju neovisnosti.

Befado dječje papuče su lagane - težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,5 kg, što znači da djeca gotovo i ne osjećaju da ih nose na nogama. To je dodatna prednost koja djeci omogućuje nesmetanu igru ​​tijekom cijelog dana.

Ukratko, Befado dječja obuća 273Y327 izvrstan je izbor za roditelje koji svojoj djeci žele pružiti udobnost i pravilnu njegu stopala u razvoju. Podržavajući pravilan razvoj i osiguravajući sigurnost, ove tamnoplave papuče moraju imati svako predškolsko ili osnovnoškolsko dijete.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.5

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|