Befado dječje cipele 273Y307 mornarsko plava raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 273Y307 savršen su spoj izdržljivosti, udobnosti i zanimljivog dizajna koji će se sigurno svidjeti mladim korisnicima. Ove atraktivno izrađene dječje papuče prilagođene su upravo potrebama dječačkog stopala koje raste, osiguravajući udobnost tijekom svakodnevnih aktivnosti, kako u vrtiću, školi tako i kod kuće.

Dizajneri brenda Befado pobrinuli su se da obuća ne bude samo funkcionalna, već i prilagođena dječjim interesima - gornjište plijeni pažnju motivom vezanim uz dodatke za računalne igrice, što će nedvojbeno zainteresirati male ljubitelje virtualne zabave.

Papuče su izrađene od izdržljive tkanine koja jamči dugotrajnu upotrebu. Osim toga, obuću je lako održavati čistom, što će roditelji nedvojbeno cijeniti. Obuvanje i izuvanje bez problema moguće je zahvaljujući praktičnoj čičak kopči postavljenoj na strateško mjesto - na zapešću. Ovo rješenje omogućuje prilagodbu obuće individualnom obliku djetetovog stopala.

Brinulo se i o zdravlju malih stopala, što dokazuje čvrsta potpetica koja nije samo ugrađena, već je i odgovarajuće ukrućena kako bi pružila pravilnu potporu djetetovoj peti koja se razvija. Ovo je važan element koji pomaže u održavanju pravilnog držanja.

Obuća Befado 273Y307 nosi oznaku "Healthy Foot Sign" koja potvrđuje da ova obuća ispunjava stroge zahtjeve ergonomije i udobnosti. U njima su djetetova stopala sigurna, što je ključno u razdoblju intenzivnog rasta i razvoja.

Potplat je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji jamče stabilnost i protukliznost, čime se sprječavaju nezgode na skliskim površinama. Bijeli potplat moderan je kontrast tamnoplavom, višebojnom gornjištu, dodajući ekspresivnost i moderan karakter cipelama.

Ukratko, dječja obuća Befado 273Y307 sinonim je kvalitete u koju su se već uvjerili mnogi roditelji koji za svoje dijete traže papuče koje pružaju ravnotežu između funkcionalnosti, sigurnosti i estetskog izgleda. Zato, tražite li obuću za svog sina koja će ispuniti očekivanja i roditelja i djeteta, vrijedi razmisliti upravo o ovom modelu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|