Befado dječje cipele 273Y274 siva zelena

Proizvod nije dostupan ;(

Befado 273Y274 dječje cipele u sivoj i zelenoj boji odličan su izbor za aktivne i energične dječake. Dizajniran imajući na umu intenzivan svakodnevni život malih korisnika, jamči im udobnost i pouzdanost u svakoj situaciji - od igranja kod kuće do školskih avantura.

Ove cipele imaju jedinstven, prozračan potplat, zahvaljujući kojem se djetetova stopala ne pregrijavaju čak ni tijekom mnogo sati aktivnosti. Ovu funkciju nadopunjuje sustav Absor-B koji se nalazi u petnom dijelu. Riječ je o inovativnom rješenju koje apsorbira mikro udarce, što je posebno važno tijekom intenzivnog trčanja i jamči zaštitu djetetovih stopala u razvoju.

Gornjište cipele izrađeno je od prozračne pamučne tkanine koja ne samo da osigurava udobnost nošenja, već i održava higijenu na visokoj razini. Zbog zdravog razvoja zglobova i stopala najmlađih, obuća je opremljena krutom petom koja značajno podupire pravilno držanje.

Sigurnost korištenja potvrđuju brojni certifikati i preporuke ortopeda, što Befado obuću čini odabirom od povjerenja. „Znak zdravog stopala“ kojim su označene svjedočanstvo je brige proizvođača za dobrobit dječjih stopala.

Jednostavne za obuvanje i izuvanje zahvaljujući čičak traci, koji omogućuje brzo i jednostavno prilagođavanje obuće individualnoj širini stopala, papuče Befado 273Y274 savršene su kako kod kuće, tako i u vrtiću ili školi. Izražajan, sivo-zeleni dizajn svakako će se svidjeti mladim korisnicima koji cijene originalan izgled svoje obuće.

Proizvođač Befado, poznat po visokokvalitetnoj dječjoj obući, još jednom dokazuje da udobnost, sigurnost i atraktivan dizajn mogu ići ruku pod ruku. Odabirom dječjih papuča ovog brenda roditelji mogu biti sigurni da su usmjereni na zdrav razvoj i radost svoje djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Siva zelena
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|