Befado dječje cipele 116Y275 mornarsko plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječja aktivnost često nema granica – igra, trčanje i skakanje svakodnevica su svakog djeteta. Za zdrav razvoj i sigurnost djece ključan je odabir prave obuće koja će se nositi s njihovom beskrajnom energijom, a pritom pružiti podršku i udobnost. Befado cipele su upravo takve - model 116Y275 u prigušenim, ali atraktivnim tamnoplavim i sivim bojama savršen je izbor za svako dijete.

Proizvođač Befado poznat je po kreiranju cipela koje osim estetskog izgleda u fokus stavljaju zdravlje i pravilan razvoj malih stopala. Dječje cipele 116Y275 nisu iznimka. Predložene dječje papuče namijenjene su intenzivnom korištenju u školi i kod kuće.

Papuče se odlikuju krutom petom koja jamči stabilizaciju stopala. Pravilno ukrućenje pete je važno, posebno kada se radi o dječjim stopalima koja rastu i razvijaju se. Stabilne stranice cipela podupiru stopalo ne ograničavajući ga pri pokretima, a fleksibilni potplat osigurava udobnost i slobodu kretanja. Štoviše, certifikat "Znak zdravog stopala" potvrđuje da cipele preporučuju stručnjaci, uključujući i ortopede.

Gornjište Befado cipela izrađeno je od prozračne pamučne tkanine koja omogućuje disanje stopala i sprječava pregrijavanje čak i tijekom najvećih aktivnosti. Zahvaljujući tome, higijena nošenja obuće je na najvišoj razini, čime se sprječavaju mnogi problemi, poput znojenja nogu.

Također vrijedi obratiti pozornost na sustav pričvršćivanja - elastične trake jednostavne su za korištenje čak i za najmlađe korisnike i omogućuju brzo prilagođavanje, savršeno prianjajući cipelu uz nogu.

Befado dječja obuća 116Y275 spoj je udobnosti, funkcionalnosti i stila. Papuče tako postaju pouzdan suputnik u procesu edukacije i zabave. Boje koje spajaju klasičan stil s modernim akcentima čine cipele koje se slažu s mnogim odjevnim kombinacijama i rado ih biraju djeca i njihovi roditelji. Kvaliteta koju pruža Befado je ulaganje u zdrav razvoj i radost svakog djeteta.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|