Befado dječje cipele 114Y372 srca mornarsko plava plava ružičasta žuta boja

Proizvod nije dostupan ;(

**Befado dječja obuća – papuče "Srca" 114Y372 za djevojčice**

Prilikom odabira savršene obuće za našu djecu za vrtić, susrećemo se s izazovom pronaći cipele koje zadovoljavaju mnoge kriterije. Dječje papuče **Befado 114Y372** iz serije "Hearts" savršeno su rješenje koje spaja udobnost, funkcionalnost i atraktivan izgled, prilagođeno dječjem ukusu.

**Gornjište izrađeno od prozračnih materijala**

Dizajnirane za najmlađa stopala, Befado papuče izrađene su od prozračnih pamučnih tkanina koje djetetovim stopalima pružaju odgovarajuću mikroklimu tijekom cijelog dana. Tkanina omogućuje disanje kože, što je ključno u sprječavanju pregrijavanja i znojenja stopala, što je posebno važno za bebina stopala koja se razvijaju.

**Udobnost i sigurnost na prvom mjestu**

Ove cipele osmišljene su kako bi djetetu bile što udobnije, a istovremeno osigurale njegovu sigurnost tijekom svakodnevne igre i aktivnosti. Čvrsta peta pruža odgovarajuću potporu peti, što je važan aspekt ortopedske prevencije. Oznaka "Zdravo stopalo" na obući potvrđuje da su papuče pozitivno ocijenjene od strane stručnjaka i da se preporučuju kao proizvod koji podupire zdrav razvoj dječjeg stopala.

**Samostalnost u oblačenju zahvaljujući čičak traku**

Misleći na mališane koji vole samostalnost, Befado je osmislio papuče s lakim čičak kopčanjem, koje čak i najmlađim korisnicima omogućuje da ih sami obuvaju i izuvaju, bez pomoći odraslih. Ovo je izvrsno rješenje koje kod djeteta razvija želju za samostalnošću.

**Lep ali i praktičan dizajn**

Papuče "Hearts" 114Y372 ukrašene su šarenim uzorkom srca, što će se nedvojbeno svidjeti malim korisnicima. Mornarsko plava pozadina, razbijena pastelnim akcentima plave, ružičaste, žute i zlatne, čini ove cipele ne samo vizualno atraktivnim, već i praktičnim u svakodnevnoj uporabi - prljavština je na njima manje vidljiva.

**Odaberite sigurne i udobne papuče za svoje dijete**

U proizvodnji dječje obuće brend Befado veliki naglasak stavlja na kvalitetu i udobnost nošenja obuće. Visokokvalitetni materijali, dobro promišljen dizajn i odobrenje stručnjaka stavljaju papuče "Serduszka" 114Y372 u prvi plan izbora roditelja koji brinu o pravilnom razvoju stopala svoje djece. Odabirom Befado papuča birate ono što je najbolje za vaše dijete.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica plava ružičasta žuta, zlatna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|