Befado dječje cipele 114X458 ružičasta siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječja obuća Befado 114X458 – Udobnost u svakoj boji

Odabir prave obuće za naše najmlađe temelj je za njihovu udobnost tijekom cijelog dana ispunjenog zabavom i učenjem u vrtiću. Dječje cipele Befado 114X458 su model koji spaja stil i udobnost, savršen za obuću za vrtić.

Gornjište ovih šarmantnih cipela izrađeno je od visokokvalitetnih pamučnih tkanina koje omogućavaju nesmetano disanje stopala, što je iznimno važno za održavanje zdrave higijene i udobnosti tijekom intenzivnog korištenja. Zahvaljujući tome, dječja stopala ostaju suha i svježa cijeli dan.

Cipele Befado kreirane su kako bi savršeno pristajale dječjem stopalu, a istovremeno ga vizualno smanjivale. Dobro će poslužiti i djeci koja imaju uža stopala ili sitniju građu - svatko će u njima pronaći mjesto za udobne stepenice.

Sam proces obuvanja za djecu često zna biti izazov, pa su se dizajneri Befada pobrinuli da djeca sama obuju cipele bez traženja pomoći. Opremljen praktičnim čičak trakom, koji ne samo da olakšava neovisnost, već vam također omogućuje prilagodbu kopče prema vašim individualnim potrebama.

Sigurnost djece tijekom njihove stalne aktivnosti je ključna, zbog čega Befado proizvodi imaju potrebne ateste i preporuke ortopeda. Dodatno, čvrsta potpetica pruža odgovarajuću potporu stopalu, što je važno za pravilan razvoj mlade osobe.

Befado je proizvođač koji poznaje potrebe najmlađih korisnika. U ponudi je obuća koja nije samo udobna, već i modernih boja. Model 114X458 nudi prekrasne nijanse ružičaste i sive koje će se svidjeti mnogim djevojčicama, dodajući šarm i karakter sobi vrtića.

Stvorene za djevojčice, ove papuče od tkanine dostupne su u kategoriji atraktivnih dječjih papuča. Njihova lakoća (samo 0,4 kg s pojedinačnim pakiranjem) čini ih gotovo neprimjetnim na nogama, što djeci daje slobodu kretanja bez nepotrebnog opterećenja.

Dječja obuća Befado 114X458 izvrstan je izbor za roditelje koji traže obuću za svoju djecu koja spaja zdravlje, udobnost i stil. Ovo je obuća koja će se svidjeti svakom djetetu od prve upotrebe, a roditelji će cijeniti njenu praktičnost i sigurnost.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete
  • Boja: ružičasta Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.4

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|