Befado dječje cipele 114X351 plava siva

Proizvod nije dostupan ;(

Dječje cipele Befado 114X351: plavo-sive udobne papuče za vrtić

Roditeljima odabir prave obuće za djecu nije samo pitanje estetike, već prije svega zdravlja i udobnosti. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, izlazi u susret potrebama najmlađih i njihovih skrbnika predstavljajući model 114X351 u plavoj i sivoj nijansi.

Befado cipele za vrtić jamstvo su udobnosti dječjih stopala tijekom cijelog dana. Izrađene od prozračne pamučne tkanine, pružaju potrebnu higijenu i prozračnost, što je ključno s obzirom na razdraganost predškolaca i raznolikost aktivnosti u kojima sudjeluju.

Dizajn obuće pomno je osmišljen kako bi zadovoljio zahtjeve mladih korisnika. Gornjište ne samo da izgleda privlačno, već se i učinkovito prilagođava stopalu, što je posebno važno za djecu s užim i osjetljivijim stopalima. Dodatno, zahvaljujući korištenju čičaka kao sustava za pričvršćivanje, najmlađi mogu samostalno rukovati cipelama, razvijajući svoju samostalnost i motoriku.

Sigurnost je na prvom mjestu, zato su dječje papuče Befado opremljene tvrdom petom i certificirane od strane Znaka zdravog stopala. Time je potvrđeno da obuća zadovoljava rigorozne standarde i da je preporučena od strane ortopeda, što znači da roditelji mogu biti sigurni da će se stopala njihove djece pravilno razvijati i biti zaštićena.

Proizvod spada u kategoriju Dječje papuče, namijenjen je djevojčicama i dolazi u oku ugodnim bojama - kombinacija plave i sive. Ove će se boje cipele svidjeti mnogim malim fashionisticama, a ujedno će pristajati uz mnoge odjevne kombinacije.

Djetetova su stopala potpuno zaštićena kako tijekom igre tako i tijekom učenja, pa roditelji mogu biti sigurni da za svoje dijete biraju proizvod koji u svakom detalju zadovoljava potrebe malog čovjeka.

Ukratko, papuče Befado 114X351 savršena su kombinacija funkcionalnosti, sigurnosti i estetike, stvorene za aktivne i znatiželjne predškolce. Odlikuje ih visoka kvaliteta materijala i izrade, briga za zdrav razvoj stopala i atraktivan dizajn, što ih čini odličnim izborom za svakog roditelja i njegovo dijete.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Boja: plava Siva

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|