Befado dječje cipele 110P390 crvena plava

Proizvod nije dostupan ;(

Odabir prave obuće za malog istraživača temelj je zdravog rasta i razvoja djeteta. Befado je brend koji već godinama brine o malim stopalima, nudeći obuću razvijenu u suradnji s ortopedima i stručnjacima za dječji razvoj. Njihov model dječje obuće 110P390 u crvenoj i plavoj boji idealan je odabir za aktivnu djecu koja prave prve korake, kao i za one nešto starije koji već samouvjereno istražuju svijet na vlastitim nogama.

Sigurnost je ključna, zato Befado obuća ima certifikat "Znak zdravog stopala", što znači da ova obuća ispunjava stroge zahtjeve i preporučuju je najbolji ortopedi. Čvrsta potpetica jamči pravilnu stabilizaciju stopala, što je neophodno prilikom učenja hodanja i kasnije igre.

Kako bi se osigurala maksimalna higijena i udobnost, gornji dio je izrađen od prozračne pamučne tkanine. Ovaj materijal osigurava prozračnost i sprječava pregrijavanje stopala i prekomjerno znojenje. Bebino stopalo u razvoju treba prostora, a široki vrh ovih dječjih papučica pruža upravo to - slobodu za prste, što je važno za zdrav i prirodan rast.

Befado papuče imaju praktične kopče koje djetetu omogućuju jednostavno i brzo obuvanje i izuvanje, a pritom razvijaju svoje manuelne sposobnosti. Otporni na habanje i fleksibilni potplati s posebnim rupama osiguravaju dobro prianjanje, apsorpciju udaraca i prozračnost te zdrav razvoj stopala.

Dostupnost u svijetlim, živim bojama - crvenoj i plavoj - čini cipele privlačnima i privlačnima ne samo roditeljima, već i djeci, potičući ih da ih nose. Neka svaki korak vašeg djeteta bude korak u dobro odabranim, zdravim i šarenim Befado cipelama - jer zdrava stopala znače sretno djetinjstvo!

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Crvena plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Kopče

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|