Befado dječje cipele 110P354 plava raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Odabir prave obuće za dijete ključan je kada beba čini prve korake i otkriva svijet. Cipele moraju biti ne samo vizualno privlačne, već prije svega sigurne i zdrave za stopalo u razvoju. Befado, brend s dugogodišnjom tradicijom i povjerenjem roditelja, nudi dječju obuću koja zadovoljava najviše standarde. Predstavljamo model 110P354 - plave, višebojne cipele koje će odgovarati u svakoj situaciji.

Proizvod marke Befado jamstvo je kvalitete i njege za zdrav razvoj malih stopala. Cipele posjeduju certifikat "Znak zdravog stopala" što znači da su preporučene od strane najboljih stručnjaka iz područja dječje ortopedije. Osiguravanje pravilnog razvoja i zaštite dječjih stopala prioritet je proizvođača koji se fokusira na inovacije i sigurnost.

Model 110P354 ističe se ne samo živim bojama, već i dobro promišljenim dizajnom. Gornjište izrađeno od prozračne pamučne tkanine omogućuje vam održavanje odgovarajuće higijene i udobnosti, čak i tijekom mnogih sati igre. Široki vrh cipelica daje prostor za prste, što je ključno za male istraživače. Dječja stopala dobivaju potrebnu slobodu koja se prevodi u udobnost nošenja i kretanja.

Čvrsta potpetica koja se koristi u modelu Befado 110P354 još je jedan važan element koji stabilizira djetetovo stopalo. Ovo je osobito važno kada vaše dijete počne hodati ili sudjeluje u aktivnostima koje zahtijevaju više napora. Na taj način dijete se uči pravilnom držanju i sprječava moguće ortopedske nedostatke.

Dječje cipele opremljene su praktičnim kopčama koje omogućuju brzo i jednostavno obuvanje i prilagodbu obuće individualnim potrebama malenog stopala. Zahvaljujući tome, vaš mališan ne samo da će se brzo naviknuti na nošenje vlastitih cipelica, već će se naučiti i odgovornosti za svoje stvari.

Kolekcija Befado raznolika je u uzorcima i bojama, a model 110P354 u nijansama plave s raznobojnim akcentima zasigurno će privući pažnju svakog dječaka. Dizajn koji ide ruku pod ruku s funkcionalnošću čini cipele univerzalnima i pristajat će mnogim dječjim stilovima.

Materijal od kojeg su cipele izrađene je visokokvalitetna tkanina koja osigurava čvrstoću i izdržljivost, omogućujući cipelicama da prežive brojne avanture svakog mališana.

Befado dječja obuća 110P354 izvrstan je izbor za roditelje koji svom djetetu žele pružiti najbolje uvjete za istraživanje svijeta - zdravo, udobno iu veselom stilu.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Materijal: Tkanina
  • Vrsta kopče: Kopče
  • Boja: plava višebojna
  • seks: Dečki

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|