Befado dječje cipele 065X134 ružičasta siva raznobojna

Proizvod nije dostupan ;(

Befado - osigurajte svom djetetu udobnost i sigurnost u ljetnim danima

Kada sunce pripeče, a dječja energija nema granica, prikladna obuća postaje nužna za udobnost malih nogu. Befado, poznati i cijenjeni proizvođač dječje obuće, predstavlja najnoviji model posvećen najmlađima - dječje sandale 065X134 šarmantnih ružičastih, sivih i raznobojnih boja.

Ove sandale za djevojčice dizajnirane su za ljetne avanture na otvorenom. Zahvaljujući prozračnim materijalima i laganoj konstrukciji, mališani mogu slobodno trčati, skakati i istraživati ​​svijet oko sebe bez osjećaja nelagode pregrijanih stopala. Brend Befado poznat je po brizi za zdrav razvoj dječjih stopala, zbog čega su sandale opremljene krutom petom koja stabilizira petu i širokim dizajnom koji minimalizira rizik od oštećenja držanja kao što su ravna stopala.

Ključni element ovih sandala je udoban kožni uložak, koji ne samo da osigurava mekoću pri svakom koraku, već i učinkovito upija znoj, sprječava ogrebotine i trenje. Ovaj uložak radi s površinom stopala kako bi osigurao optimalnu higijenu i zdrave uvjete za razvoj stopala.

Model 065X134 odlikuje se inovativnim sustavom pričvršćivanja na čičak. Ovo je vrlo praktično rješenje koje omogućuje brzo i jednostavno prilagođavanje sandala individualnim potrebama svakog stopala. Roditelji će cijeniti činjenicu da čičak omogućuje djetetu samostalno obuvanje i izuvanje, što je važan korak prema samostalnosti i razvoju fine motorike.

Befado sandale imaju i prestižnu oznaku Healthy Foot Mark, što je jamstvo visoke kvalitete i brige za pravilan razvoj dječjeg stopala. Model 065X134, dostupan u kategoriji dječjih papuča, idealan je izbor za roditelje koji ne traže samo atraktivan dizajn i boje, već i proizvod koji će podržati zdrave navike njihove djece.

Uložite u dječju obuću Befado kako biste svojoj djeci pružili ne samo trendi obuću, već i sigurnost zdravog razvoja stopala i udobnost tijekom tih aktivnih ljetnih dana.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta Siva višebojna
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|