American Club Traper tenisice plava

Proizvod nije dostupan ;(

Američki stil i udobnost - ovo su American Club Blue Jeans tenisice, savršen izbor za aktivnog dječaka koji cijeni udobnost i moderan dizajn. Proizvedene od cijenjene marke American Club, ove sportske cipele spoj su klasičnog oblika i moderne funkcionalnosti.

Inspirirane traper estetikom, traper tenisice iz American Cluba izgledaju iznimno elegantno i lako ih je uskladiti uz razne svakodnevne kombinacije. Plava boja, koja je jedna od najuniverzalnijih boja u svijetu mode, dodaje ekspresivnost cipelama, a istovremeno zadržava njihovu svestranost.

Proizvod je posebno namijenjen dječacima koji trebaju ne samo izdržljivu već i atraktivnu obuću. Tenisice su izrađene od visokokvalitetne tkanine koja jamči prozračnost i izdržljivost - važne čimbenike, posebno kada je riječ o dječjoj obući koja je često na raznim testovima tijekom burne igre.

Zatvarač na čičak izvrstan je izbor za mlađe korisnike koji im omogućuje samostalno obuvanje i izuvanje, što razvija motoričke sposobnosti djeteta i potiče samostalnost. Nedostatak kompliciranih vezica čini tenisice vrlo praktičnima u svakodnevnim situacijama, poput priprema za školu ili odlaska na igralište.

Cipele nude čvrstu potporu stopalu zahvaljujući dobro konstruiranom potplatu koji osigurava odgovarajuće prianjanje i amortizaciju. Vrijedno je cijeniti marku American Club koja pazi na detalje i imajući na umu djecu nudi proizvod koji zadovoljava potrebe i roditelja i djece.

Ukratko, tenisice American Club Jeans Blue kombinacija su udobnosti, stila i izdržljivosti koja će bez sumnje ispuniti očekivanja kako mladih korisnika tako i njihovih skrbnika koji traže obuću čvrste konstrukcije i atraktivnog izgleda. Ovo je savršen izbor za svako energično dijete koje želi izgledati moderno dok uživa u slobodi kretanja na svakom koraku.

  • Materijal: Tkanina
  • Lik: drugo
  • Vrsta kopče: Čičak
  • seks: Dečki
  • Boja: plava

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|