DEMAR KALOSZE-čizme za snijeg siva plava

Proizvod nije dostupan ;(

Tražite li pouzdanu obuću za zimske dane ili kišna jutra? Pogledajte ponudu POLJSKE tvrtke DEMAR i otkrijte jedinstvene čizme za kišu u nijansama sive i plave koje spajaju visoku kvalitetu izrade s originalnim dizajnom.

Model DEMAR (wz.51/13) je proizvod za ljude koji ne cijene samo udobnost i toplinu u jesen i zimu, već i praktičnost i stil. Izrađene od najkvalitetnijeg sintetičkog materijala, ove wellingtonice iznimno su otporne na vlagu i promjene vremenskih uvjeta. Izolirana unutrašnjost pruža toplinu i udobnost, što ih čini nezaobilaznim elementom vaše garderobe u hladnijim danima.

Suptilna kombinacija sive boje s nježnim plavim detaljima daje obući elegantan i moderan karakter. Istaknite se iz gomile i naglasite svoj jedinstveni stil, a istovremeno zaštitite svoja stopala od vlage i hladnoće. Zanimljivo gornjište, osim estetskih vrijednosti, povećava zaštitu i udobnost korištenja.

DEMAR Wellington čizme savršen su izbor za žene koje su aktivne bez obzira na vremenske prilike. Dodatno, DEMAR potvrđuje da funkcionalnost ne mora isključivati ​​estetiku. Bez obzira idete li u šetnju šumom, prolazite pored lokvi na putu do posla ili planirate vikend izlet izvan grada - ovaj model će biti vaš najbolji suputnik.

Nudimo vam ove izvrsne Wellington čizme po SJAJNOJ CIJENI, tako da možete dobiti visokokvalitetan proizvod po atraktivnoj ponudi. Ne čekajte, odaberite savršenu veličinu i uživajte u udobnosti nosivosti i zaštite koju jamči renomirani poljski proizvođač DEMAR.

Pozivamo Vas da iskoristite našu ponudu i iskusite ne samo praktičnost, već i jedinstveni dizajn obuće koji će Vam zasigurno donijeti mnogo ugodnih trenutaka tijekom korištenja. Ne dopustite da vam neugodno vrijeme pokvari dan - odaberite DEMAR čizme za snijeg i hodajte korak po korak udobno i sa stilom!

  • Vanjski materijal: drugo
  • Dominantni uzorak: bez uzorka
  • Boja: Siva plava
  • Dodatne mogućnosti: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|