Ren But Čizme s velcro membranom 1541 mornarsko plava ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Ren But Čizmice s membranom 1541 - Udobnost i zaštita za mala stopala u hladnim danima

Zimska sezona zahtjevno je razdoblje za roditelje koji svojoj djeci žele pružiti ne samo toplinu i udobnost, već i sigurnost tijekom svakodnevne igre. Kako bi zadovoljio te potrebe, Ren But nudi rješenje koje objedinjuje sve te značajke - čizme s RenTex 1541 membranom u atraktivnim tamnoplavim bojama s ružičastim detaljima.

Ren But je tvrtka koja je već godinama prepoznata na tržištu obuće, zahvaljujući kreiranju cipela s ciljem zdravog razvoja malih stopala. Čizmice s membranom 1541 čičak mornarsko plave ružičaste su model koji će oduševiti svaku malu damu, pružajući joj moderan izgled i udobnost pri svakom koraku. Ove cipele savršene su za zimske uvjete kada se morate suočiti s mrazom.

Dizajnirane imajući na umu dječje potrebe, ove čizme opremljene su RenTex membranom koja jamči visoku razinu otpornosti na namakanje. Ovo je ključni aspekt koji štiti vaša stopala od vlage dok im omogućuje da "dišu" zahvaljujući svojstvima prozračnosti materijala.

Sigurnost je prioritet, zato je potplat dizajniran za pružanje trakcije. Deblja, protuklizna i odgovarajuće izrezbarena površina elementi su koji pridonose stabilizaciji koraka, čak i kada se igra na skliskoj podlozi.

Za udobnost nošenja zaslužna je mekana, gusta dlaka unutar cipele koja štiti nogu od hladnoće i daje osjećaj topline. Kruta peta je još jedna prednost koja pomaže zadržati gležanj u pravom položaju, što je važno za izbjegavanje ozljeda tijekom aktivnosti.

Velcro čičak jednostavan za korištenje rješenje je koje olakšava učenje obuvanja i izuvanja cipela te vam omogućuje da ih savršeno prilagodite djetetovom stopalu. Model izgleda elegantno i vrlo funkcionalan.

Ren But Boots 1541 dodatno su nagrađene znakom Zdravo stopalo, što potvrđuje njihov pozitivan utjecaj na ortopedski razvoj mladog korisnika.

Materijal od kojeg su čizme izrađene je prirodna koža. Izdržljiv je i istovremeno ne zahtijeva posebnu njegu, što je važna prednost za roditelje. Mornarsko plava boja s ružičastim detaljima savršeno se slaže s dječjom garderobom te unosi malo boje u tmurne zimske dane.

Ren But čizme s membranom 1541 tamnoplave i ružičaste čičak trake izbor su koji će se svidjeti i roditeljima i njihovim kćerima. Cipele su to koje će se nositi sa zimskim izazovima i brinuti se za djevojčica u razvoju stopala.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: Mornarica ružičasta
  • Materijal: Prirodna koža
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Producentni kod: BM70721

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|
|
|