Niestety nie mamy produktów spełniających Twoje kryteria.

Cipele iz kategorije Ostalo vrlo su raznolika skupina obuće koju je često teško svrstati u druge kategorije. Riječ je o cipelama koje ne idu uz klasičan stajling, već su savršene za posebne prilike ili pak za jedinstvene outfite.

Cipele u ovoj kategoriji uključuju: kaubojske čizme, čizme na vezanje, sandale u hipi stilu ili tenisice sa šarenim umetcima. Sve ove modele povezuje jedan – originalan stil koji privlači pažnju i često je zanimljiv element modnog stiliziranja.

Kaubojske čizme su cipele koje asociraju na Divlji zapad. Idealan je prijedlog za ljubitelje boho i hipi stila, ali i za ljubitelje zapadnih podneblja. S druge strane, bovver čizme na vezanje su cipele s nedavno modernim dodacima, poput lančića ili konca. Izvrstan je izbor za ljude koji vole izgledati odvažno i moderno.

Sandale u Hippie stilu vrlo su udobne cipele koje su savršene za ljeto i stiliziranje s modernim dodacima. Tenisice sa šarenim umetcima, pak, prijedlog su za ljubitelje sportskog stila, ali i one koji žele unijeti malo boje u svoj svakodnevni look.

Cipele iz kategorije Ostalo izuzetni su i unikatni modeli koji se savršeno uklapaju u stilizacije za osobe koje se vole izdvojiti iz mase i vode se svojim ukusom. Izvrstan prijedlog za osobe koje žele pokazati svoju kreativnost i hrabrost u modnim stilizacijama.