Čizme i cipele za djevojčice srebrne Ren But 3237 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Čizme i cipele za djevojčice srebrne Ren But 3237 rose
Čizme od prirodna koža, kopča se zatvaračem, dodatno veže, kruta peta. Podstava i uložak izrađeni su od prirodne kože, anatomski profilirane do djetetovog stopala. Potplat od termo gume, neklizajući. Zahvaljujući ovoj strukturi, Ren-But 3237 je zdrav, udoban i izdržljiv.
Ren obuća Cipele oplemenjene Silver Ions AG + jedinstvena su tehnologija. Ioni srebra sprječavaju rast mikroorganizama. Cipele dizajnirane za našu djecu!

Djevojačke cipele namijenjene najmlađim korisnicima ne samo da bi trebale biti udobne i imati zdrav učinak na stopala u razvoju, već bi trebale imati i estetski izgled, univerzalno se prilagođavajući raznim stilovima.

Slične zahtjeve zadovoljavaju i predstavljene dječje čizme Ren But čiji dizajn i boje izgledaju kao da odgovaraju različitim odjevnim ukusima.

Valja naglasiti da su visoke cipele izrađene od prirodne kože koja osigurava optimalnu ventilaciju dječjih stopala. Dizajn obuće uzimajući u obzir prisutnost vezica i ukočenog brojača pete osigurava blagotvoran učinak korištenja cipela za razvoj stopala - pravilna stabilizacija stopala ključno je pitanje u odnosu na dječju obuću, kao i optimalno ublažavanje.

Pouzdanost obuće Ren But omogućuje dulje korištenje, pa se čini da je slično ulaganje korisno, osobito uzimajući u obzir upotrebljivost, estetiku i kvalitetu prezentiranih dječjih cipela.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|