Adidas Copa Gloro 20.2 Fg M G28630 cipele crno crno

Proizvod nije dostupan ;(

Adidas Copa Gloro 20.2 Fg M G28630 tenisice su klasične i moderne u jednom. Dizajnirane imajući na umu muško stopalo, ove nogometne kopačke niskog profila kombiniraju elegantnu estetiku i naprednu tehnologiju kako bi igračima pružile nenadmašnu udobnost i kontrolu lopte na terenima s prirodnom travom.

Proizvedene od renomiranog brenda Adidas, poznatog diljem svijeta po svom doprinosu razvoju sportske obuće, ove tenisice odlikuju se visokokvalitetnim materijalima i preciznom izradom. Vanjski dio cipele izrađen je od sintetičkog materijala koji osigurava ne samo izdržljivost već i savršeno pristajanje uz nogu.

Dominantna crna boja dodaje svestranost i stil cipelama, čineći ih ne samo praktičnim, već i estetskim izborom za svakog nogometaša. Zatvarač na vezanje osigurava da cipela savršeno pristaje uz stopalo, omogućujući precizne manevre i stabilnost pri brzim promjenama smjera trčanja ili pucanja.

Model G28630 dio je kolekcije Copa, koja je prepoznata kao jedna od ikona u svijetu nogometnih kopački. Adidas Copa Gloro 20.2 FG posebno je namijenjena igračima koji cijene klasična rješenja u kombinaciji s inovativnim tehnologijama.

Zahvaljujući plastičnim klinovima, ovaj model pruža izvrsno prianjanje i omogućuje vam brzo pokretanje i zaustavljanje na travnjaku, uz potrebnu zaštitu stopala. Uložak od tkanine osigurava udobnost tijekom cijele igre, a dizajn bez dodatne čarape daje slobodu i prirodan osjećaj tradicionalne nogometne obuće.

Bez obzira na to jeste li amaterski nogometaš ili se redovito natječete na terenu, adidas Copa Gloro 20.2 FG M G28630 tenisice su izbor koji će zadovoljiti zahtjeve igrača koji žele pouzdanost, udobnost i stil u jednom proizvodu.

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|