Befado žute dječje cipele 350P020 plava

Proizvod nije dostupan ;(

### Befado žute dječje cipele 350P020 u plavoj boji - savršene sandale za ljetne dane

Kada sunce počne ugodno grijati našu okolinu, svaki roditelj počinje razmišljati o primjerenoj obući za svoje dijete. Želimo da se naša djeca osjećaju ugodno i sigurno, a istovremeno da njihova stopala mogu slobodno disati i razvijati se bez ikakvih ograničenja. Odgovor na te potrebe su dječje sandale renomiranog proizvođača Befado.

Šarene, vesele i prije svega funkcionalne - Befado 350P020 sandale u plavoj boji savršen su izbor za svako dijete koje želi otkrivati ​​svijet u toplim danima. Ova obuća je dizajnirana imajući na umu udobnost i zdravlje malih stopala, zbog čega je certificirana i preporučena od strane ortopeda.

Gornjište je izrađeno od visokokvalitetnih pamučnih tkanina koje nisu samo mekane i ugodne na dodir, već jamče i odličnu cirkulaciju zraka. Zahvaljujući ovoj prozračnosti, mališani mogu uživati ​​u cjelodnevnoj udobnosti bez opasnosti od pregrijavanja ili znojenja nogu.

Sustav Flex-B koji se koristi u ovim sandalama omogućuje prirodno savijanje donjeg dijela obuće na strateškim mjestima, u skladu s preporukama ortopeda. To je važno za pravilan razvoj malog stopala, pružajući mu oslonac tamo gdje je najpotrebniji.

Šareni dizajn sa žutim detaljima na potplatu ne samo da godi oku, već označava i originalnost Befado proizvoda. Pažljiva izrada s pažnjom na detalje vidljiva je u svim elementima cipele.

Sandale su opremljene krutom petom i kožnim uloškom koji dodatno povećava stabilnost i osigurava pravilno držanje stopala pri hodu. Velcro kopčanje djetetu olakšava samostalno obuvanje i izuvanje cipela, što ga potiče na razvoj manuelnih sposobnosti.

Iako Befado 350P020 nema motiv junaka iz bajke, njegova univerzalna, živa boja privući će pažnju svakog djeteta koje se želi istaknuti na igralištu.

Savršeno skrojene za potrebe malih istraživača, Befado žute dječje cipele 350P020 u plavoj boji više su od običnih sandala – one su dobro promišljen izbor za zdravlje i aktivnost vašeg djeteta.

  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak Znak zdravog stopala
  • Boja: plava
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Dečki
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Lik: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|