Befado niechodki 002P053 ružičasta

14,63 EUR

Zaštita i udobnost za najmlađa stopala - Befado dječje cipele 002P053 roza

Svaki roditelj želi svom djetetu pružiti maksimalnu udobnost u svakoj situaciji. Za najmlađe koji još nisu pokušali napraviti prve korake, a trebaju odgovarajuću zaštitu za stopala - posebno u šetnji u kolicima ili igranju kod kuće - proizvod Befado niechodki 002P053 u nijansi nježne ružičaste boje bit će savršen izbor.

Posebnost ovih posebno dizajniranih dječjih cipelica je njihova lakoća i činjenica da su dizajnirane imajući na umu nježnu dječju kožu. Elastična "čarapa" od koje je napravljen gornji dio cipelica garantira prilagodbu bebinom stopalu i osigurava da cipelice ne skliznu čak ni tijekom intenzivnih pokreta bebe.

Što se tiče funkcionalnosti, glavnu ulogu ima protuklizni potplat koji štiti mališana od mogućeg klizanja na glatkim površinama kod kuće. Ovaj potplat, izrađen od TPE-a, nije samo siguran za dijete, već je i ekološki jer se ovaj materijal može reciklirati.

Vrijedno je naglasiti da su se Befado dizajneri usredotočili ne samo na funkcionalne aspekte, već i na atraktivan dizajn. Dječje hodalice ukrašene su šaljivim motivom životinja koje će nesumnjivo privući djetetovu pozornost i kroz igru ​​potaknuti njegov razvoj.

Ovaj proizvod nudi provjereni i cijenjeni brend Befado, poznat po tome što posvećuje pažnju visokoj kvaliteti svojih proizvoda za djecu. Dječje papuče ovog proizvođača spoj su sigurnosti, stila i udobnosti prenesene u svijet malih istraživača.

Papuče Befado 002P053 dizajnirane su posebno za djevojčice i dostupne su u kategoriji dječjih papuča. Njihova ružičasta boja ih čini slatkima i ljupkima, što ih čini izvrsnim dodatkom dječjoj garderobi. Materijal od kojeg su cipele izrađene je tkanina primjerena osjetljivoj dječjoj koži, a nedostatak načina kopčanja jamči jednostavnost oblačenja. Proizvod se nudi u originalnom pakiranju, što ga čini savršenim poklonom za razne prigode. Kombinacija uporabljivosti i estetskog izgleda neosporne su prednosti Befado niechodki, koje će zasigurno naići na odobravanje i roditelja i njihove djece.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Još
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM171989

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|