Befado niechodki 002P052 siva

14,63 EUR

Befado dječje cipele 002P052 – Savršena prva obuća za vašu bebu

Prije nego što dijete napravi svoje prve korake, njegova osjetljiva stopala trebaju odgovarajuću zaštitu i potporu. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, izlazi u susret potrebama beba predstavljajući baby cipele 002P052 u suptilnoj sivoj boji sa šarmantnim zelenim detaljima.

Predstavljamo dječja kolica marke Befado, lagana i nježna za bebinu kožu, dizajnirana imajući na umu udobnost najmlađih. Ovaj jedinstveni par izvrstan je izbor za djecu koja još nisu krenula u avanturu hodanja, ali im je potrebna zaštita za stopala dok hodaju u kolicima ili se igraju kod kuće.

Niechodki 002P052 je kombinacija fleksibilne čarape s neklizajućim potplatom, koja vam omogućuje slobodno kretanje bez straha da će cipele skliznuti. Lakoća obuće ne opterećuje djetetova stopala, što je iznimno važno u razvoju, dok nedostatak pritiska osigurava udobnost nošenja tijekom cijelog dana.

Oblik cipela dizajniran je tako da se lako prilagođava obliku djetetovog stopala, što omogućuje udobnost u svakoj situaciji. Štoviše, hodalice za bebe su ekološki prihvatljive. Korištenje TPE potplata, koji ne samo da je siguran za nježnu bebinu kožu, već se i može reciklirati, korak je prema ekološkoj svijesti i odgovornosti.

Dizajn Befado hodalica za bebe obogaćen je šaljivim, životinjskim motivom na čarapi koji će se zasigurno svidjeti mališanima i postati zanimljiv element njihove svakodnevne kombinacije. Hodalice su namijenjene i dječacima i djevojčicama, što ih čini univerzalnim izborom za svako dijete.

Proizvod je pakiran u originalnom pakiranju, što ga čini i odličnom idejom za poklon novorođenom članu obitelji ili prijateljima.

Odaberite Befado dječje hodalice 002P052 kako biste stopalima svog djeteta pružili ne samo udobnost i sigurnost, već i ekološki i estetski izbor za prve godine života.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: Siva
  • Spot boja: zelena
  • Materijal: tkanina
  • seks: dječaci djevojke
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM171991

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|