Befado niechodki 002P051 ružičasta

14,63 EUR

Befado dječja kolica 002P051 ružičasta - savršena za djecu koja uče o svijetu iz perspektive kolica

Osjetljivi prvi trenuci djetetova života vrijeme su kada svaki roditelj svom djetetu želi pružiti maksimalnu udobnost i sigurnost. Misleći na najmlađe, brend Befado kreirao je hodalice 002P051 u šarmantnoj ružičastoj boji koje pružaju izvrsnu zaštitu za male bebine nožice.

Ove lagane i mekane hodalice dizajnirane su za najnježniju dječju kožu. Njihov jedinstveni dizajn kombinira fleksibilnu, tekstilnu čarapu s neklizajućim potplatom. Ovo je idealno rješenje za bebe koje još nisu napravile prve korake i trebaju dodatnu zaštitu - primjerice tijekom opuštajućih šetnji u kolicima.

Befado hodalice za bebe odlikuju se činjenicom da ne opterećuju i ne stežu nježno djetetovo stopalo. Fleksibilna čarapa se lako prilagođava obliku bebinog stopala, bez neugodnog pomicanja kada se beba miče. Osim toga, ove su cipele ekološki prihvatljive - potplat je izrađen od TPE-a, koji ne samo da je siguran za dječju kožu, već se može i reciklirati, što pomaže u zaštiti našeg planeta.

Befado veliku pozornost posvećuje detaljima, što je vidljivo iu šaljivom životinjskom motivu koji krasi dječje cipelice. Ovo nije samo element koji pomaže roditeljima da brzo prepoznaju bebine cipele, već i zanimljiv naglasak koji može privući djetetov pogled i potaknuti njegova osjetila.

Baby baby pakiranje je u originalnom stanju, što ovaj proizvod čini savršenim poklonom za mlade roditelje koji očekuju rođenje kćeri ili slave njezin dolazak.

Ukratko, ružičaste dječje cipele za hodanje Befado 002P051 su proizvod kreiran s brigom za najmanja stopala. Zahvaljujući njima, svaka šetnja ili vrijeme provedeno kod kuće bit će ne samo sigurno, već i puno stila i udobnosti za svaku malu damu.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: ružičasta
  • Spot boja: ružičasta
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Producentni kod: BM171993

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|