Befado niechodki 002P043 ružičasta

14,63 EUR

Befado dječje cipele 002P043 – savršene prve cipele za vašu bebu

Za roditelje koji brinu o udobnosti i sigurnosti svoje djece, Befado 002P043 hodalice su savršeno rješenje. Ove ljupke, ružičaste čarapice savršen su izbor za najmlađe članove obitelji koji još nisu napravili prve korake, ali im je potrebna odgovarajuća zaštita za nježna stopala - posebice tijekom putovanja u kolicima ili otkrivanja svijeta iz udobnosti vlastitog doma larve.

Ključna karakteristika Befado dječjih hodalica je njihova lakoća i finoća, koja omogućuje prirodni razvoj malih stopala, bez nepotrebnog opterećenja i pritiska. Zahvaljujući fleksibilnoj scarpette, cipelica savršeno pristaje bebinom stopalu, osiguravajući udobnost i slobodu kretanja bez opasnosti od klizanja. To je posebno važno u fazi kada dijete počinje eksperimentirati s kretanjem, čak i ako to još ne radi na vlastitim nogama.

Neklizajući potplat je još jedna prednost Befado hodalica za bebe - osiguranje stabilnosti i sigurnosti je prioritet kada dijete počinje prvi put hodati. Izrađen od ekološki prihvatljivog TPE materijala, potplat nije samo siguran za nježnu bebinu kožu, već se može i reciklirati, što će cijeniti ekološki osviješteni roditelji.

Befadovi dizajneri pobrinuli su se i za atraktivan izgled dječjih čarapa - šarmantan motiv životinja koji krasi čarapu zasigurno će privući pozornost djeteta, potaknuti ga na igru. Tako hodalice za bebe postaju ne samo praktičan, već i estetski dio dječje odjeće.

Proizvedene od strane poznatog i cijenjenog brenda Befado, ove hodalice prilagođene su specifičnim potrebama najmlađih korisnika. Ružičasta boja im daje djevojački karakter, dok materijal od kojeg su izrađene - visokokvalitetna tkanina - brine o nježnoj koži djeteta.

Befado 002P043 hodalice za bebe isporučuju se u originalnom pakiranju, što jamči da će proizvod doći do Vas netaknut. Ovo je savršen izbor kao poklon za malu princezu, koji će zasigurno cijeniti svaki roditelj koji brine o zdravlju i razvoju svog djeteta.

U kategoriji "Dječje papuče" Befado predstavlja rješenje namijenjeno bebama i njihovim prvim avanturama na putu do samostalnosti. Odaberite Befado dječja kolica i okružite svoju bebu udobnošću, sigurnošću i stilom od prvih dana života.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM171992

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|