Befado niechodki 002P042 siva

Proizvod nije dostupan ;(

Najmlađi članovi naše obitelji iznimno su nam važni i zato s velikom pažnjom biramo samo najkvalitetnije proizvode za njih. Befado, brend s dugogodišnjom tradicijom, roditeljima nudi dječja kolica model 002P042 u sivoj boji, koja su idealno rješenje za bebe koje još uvijek sramežljivo otkrivaju svijet na vlastitim nogama.

Proizvod distribuiran u kategoriji "Dječje papuče" namijenjen je najmanjoj djeci koja još nisu krenula u avanturu hodanja. Befado hodalice za bebe savršeno štite vaša stopala tijekom šetnje, osiguravajući udobnost i sigurnost. Mekani tekstilni materijal nije samo lagan, već je i iznimno prijateljski nastrojen prema nježnoj bebinoj koži. Elastična čarapa od koje su uglavnom izrađene osigurava udobno prianjanje stopala, dok neklizajući TPE potplat osigurava bebinu sigurnost sprječavajući klizanje na glatkim površinama.

Poznate i cijenjene od strane ekološki osviještenih kupaca, Befado cipele za hodanje također imaju prednost što su ekološki prihvatljive, što je rezultat upotrebe materijala koji se lako reciklira u potplatu. To pokazuje da proizvođač brine ne samo o zdravlju i dobrobiti djece, već io našem planetu.

Befadovi dizajneri pobrinuli su se i za estetski aspekt proizvoda, dodavši šarmantne životinjske motive na čarape, koji će zasigurno privući bebinu pažnju i potaknuti njegovu maštu. Cijela stvar izgleda jednostavno i elegantno, što čini hodalice pogodne i za dječake i za djevojčice.

Proizvod kupac dobiva u originalnom, estetskom pakiranju sa svim potrebnim podacima o proizvodu, što ga čini izvrsnom idejom za praktičan poklon. Zahvaljujući maloj težini, čak i uz pojedinačno pakiranje, koje iznosi samo 0,25 kg, hodalice su također lake za transport.

Odabirom Befado dječjih hodalica roditelji mogu biti sigurni da biraju proizvod koji osigurava sigurnost i udobnost njihovog djeteta, a pritom ostaje u skladu s ekološkim vrijednostima.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: Siva
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Materijal: tkanina
  • seks: dječaci djevojke
  • Vrsta kopče: Još
  • Producentni kod: BM171995

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|