Befado niechodki 002P041 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Befado Niechodki 002P041 – savršene prve cipele za vašu bebu u ružičastoj boji

Bebe su mališani koji svakim danom sve intenzivnije otkrivaju svijet. Iako još ne mogu samostalno koračati, njihova stopala zahtijevaju zaštitu i toplinu, posebno tijekom šetnje i putovanja u kolicima. Befado, poznati proizvođač dječje obuće, savršeno razumije potrebe djece i brigu roditelja za udobnost i zdravlje svoje djece. Zato predlažem seriju dječjih kolica 002P041, koja će pomoći umotati vašu bebu u nježnost i sigurnost.

Pink Befado hodalice za bebe dizajnirane su za djevojčice koje mogu izgledati elegantno i šarmantno čak iu prvim mjesecima života. Dizajn cipela spaja funkcionalnost i estetiku. Za male princeze to nije samo zaštitni element odjeće, već i moderan dodatak.

Proizvod se odlikuje lakoćom i posebno odabranim materijalima. Elastična čarapa od koje su napravljene hodalice savršeno prianja uz nježnu bebinu kožu, ne izazivajući ogrebotine ili iritacije. Zahvaljujući fleksibilnosti, cipele se lako prilagođavaju malenom stopalu i ostaju na mjestu čak i tijekom intenzivnih pokreta bebe.

Protuklizni potplat, izrađen od ekološki prihvatljivog TPE-a, jamči stabilnost na različitim površinama, štiteći od mogućeg klizanja. Ovo je posebno važan aspekt kada dijete počne pokušavati ustati ili puzati kako bi izbjeglo neželjene padove.

Smiješni, životinjski motiv na čarapi šarmantan je ukras koji će zasigurno privući djetetovu pozornost, stimulirati mu vid i potaknuti ga na igru. Ružičaste nijanse i slatki uzorci savršeni su akcenti za male dame.

Befado hodalice za bebe su sinonim za kvalitetu i brigu za najmlađe. Riječ je o obući koja je prikladna za djecu koja još ne hodaju, ali ipak trebaju posebnu, nježnu potporu. Proizvod je pakiran u originalnoj Befado ambalaži, a njegova težina uključujući pojedinačno pakiranje je samo 0,25 kg, što ga čini lakim za skladištenje i transport.

Prilikom odabira cipela za vaše dijete, vrijedi odabrati marku kojoj roditelji i stručnjaci već godinama vjeruju. Odabirom Befado dječjih hodalica možete biti sigurni da brinete o zdravlju i udobnosti vašeg djeteta od prvih dana života.

  • Lik: nedostatak
  • Boja: ružičasta
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Producentni kod: BM171994

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|