Befado dječje cipele wellington - plave 162X321 plava

Proizvod nije dostupan ;(

Čak i kišovito vrijeme može biti izvrsna prilika za zabavu na otvorenom, sve dok imamo odgovarajuću opremu. Za našu djecu, koja uvijek žele otkrivati ​​svijet bez obzira na vremenske uvjete, pravilno odabrana obuća je ključna. Brend Befado, poznat po brizi za udobnost i zdravlje dječjih stopala, dolazi s prijedlogom koji djeci omogućuje da uživaju u svakom trenutku provedenom na otvorenom - Befado dječje jakne u plavim nijansama, model 162X321.

Ove pernato lagane Wellington čizme izrađene su od EVA pjene koja pruža ne samo nevjerojatnu lakoću, već i fleksibilnost, osiguravajući lakoću obuvanja i savršeno pristajanje uz nogu. Fleksibilna pjena također nudi iznimnu udobnost nošenja, što je neprocjenjivo tijekom dugih igara na otvorenom, kao i tijekom neočekivanih avantura koje mogu doći zajedno s kasnijim lokvama na cesti.

Ovaj model ne odlikuje samo praktičnost, već i praktična rješenja, poput čarape koja se može skinuti, a koja vam omogućuje da wellington prilagodite trenutnim vremenskim uvjetima - toplijim ili hladnijim danima. To je posebno vrijedno kada svojoj djeci želimo pružiti odgovarajuću zaštitu i udobnost, bez obzira na nepredvidivo vrijeme.

Plave Befado wellingtonice s dodatnim sivim detaljima izgledaju stilski i moderno, što će se svakako svidjeti mladim zaljubljenicima u modna istraživanja. Dodatno, jednostavnost održavanja ove obuće omogućuje jednostavno održavanje čistoće, što je neprocjenjiva prednost nakon zabavnog dana provedenog u skakanju po lokvama.

Imajući na umu sigurnost i zabavu, Befado nudi dječju obuću koja se ne boji izazova kišnih dana. Zahvaljujući Befado 162X321 dječjim Wellington čizmama i najoblačnije vrijeme postat će prilika za obiteljske avanture u prirodi. Neka se djeca zabavljaju bez granica, uvodeći ih u svijet u kojem nema mjesta dosadi - čak ni po kiši!

  • Boja: plava
  • Spot boja: Siva
  • Materijal: Pjena
  • seks: Dečki Male djevojke
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.5
  • Lik: nedostatak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|