Befado dječje cipele roza/sive 721P002 ružičasta

18,60 EUR

Befado, brend poznat roditeljima po pouzdanoj, sigurnoj i udobnoj dječjoj obući, predstavlja još jedan dragulj u svojoj kolekciji - dječje sandale pod nazivom "pink/pepeljaste 721P002". Ove zapanjujuće ružičaste sandale dizajnirane su za aktivne, energične djevojke koje cijene i stil i cjelodnevnu udobnost.

Izrađene od visokokvalitetnog, mekanog materijala koji imitira antilop, Befado sandale nisu samo lijepe, već su i izdržljive. Ono što izdvaja ovaj model je kožna podstava koja povećava udobnost korištenja na razinu o kojoj su roditelji prije mogli samo sanjati. Nježan, ali dodatni materijal unutar obuće minimalizira rizik od ogrebotina na nježnoj koži dječjih stopala, osiguravajući sigurnost i udobnost u svakom trenutku.

Dizajneri marke Befado savršeno dobro znaju koliko je praktična kopča važna za djecu (i njihove roditelje!). Zato su sandale opremljene čičak kopčom jednostavnom za korištenje, koja ne samo da djetetu omogućuje brzo i jednostavno obuvanje i izuvanje cipela, već omogućuje i precizno prilagođavanje njihovog pristajanja uz nogu. Dodatna prednost je čvrsta peta, koja jamči pravilnu stabilizaciju stopala, podržavajući njegov zdrav razvoj.

Ali tu nije kraj prednostima ovih šarmantnih sandala. Opremljene fleksibilnim, protukliznim PU potplatom, pružaju maksimalno prianjanje i sigurnost tijekom trčanja, skakanja i svih svakodnevnih avantura potrebnih za djetetovu sreću. Bez obzira na to hoće li dan provesti na igralištu ili na obiteljskom izletu, možete biti sigurni da će noge vašeg djeteta biti sigurne i udobne.

Befado sandale "ružičasto/pepeljasto 721P002" ne samo da su odličan izbor za djecu koja cijene aktivan stil života, već su zahvaljujući svojoj svestranosti i funkcionalnosti savršene za svaku situaciju. Dodatno, obuća je nagrađena oznakom "Zdravo stopalo" što potvrđuje najvišu kvalitetu i brigu za pravilan razvoj djeteta.

Dostupne u šarmantnoj ružičastoj boji, ove sandale će bez sumnje osvojiti srca malih fashionistica i njihovih roditelja koji cijene visoku kvalitetu, sigurnost i udobnost nošenja. Originalna, šarmantna Befado obuća savršen je izbor za svaku malu damu - jer svaka djevojčica zaslužuje osjećati se posebno svaki dan, a istovremeno s osmijehom na licu trčati svijetom.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Plastika
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM161391

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|