Befado dječje cipele 980Y102 srebro

10,15 EUR
19% jeftinije
12,68EUR

Prilikom odabira vrtićke obuće za naše dijete vodimo računa o mnogim aspektima - od udobnosti preko sigurnosti do estetike. Befado dječje cipele 980Y102 u srebrno-sivoj boji zadovoljava sve ove kriterije. Ovaj brend poznat je po proizvodnji visokokvalitetne dječje obuće, što potvrđuju brojni certifikati i preporuke stručnjaka ortopeda.

Ove cipele dizajnirane su imajući na umu svakodnevne potrebe djece. Izrađene od prozračnih pamučnih tkanina, ne samo da osiguravaju pravilnu higijenu, već jamče i udobnost nošenja tijekom cijelog dana. Zahvaljujući činjenici da je gornjište lagano i prozračno, djetetova noga ostaje suha, što je iznimno važno tijekom intenzivnih tjelesnih aktivnosti u vrtiću.

Jedna od odrednica idealnih cipelica za mala stopala je njihova sigurnost korištenja. U svom modelu 980Y102 Befado koristi rješenja koja minimiziraju rizik od abnormalnosti u razvoju stopala. Ove cipele dizajnirane su tako da dobro pristaju djetetovim stopalima, čak i onim užim i manjim, nježno ih oblikujući i optički smanjujući.

Osim toga, dizajneri su se pobrinuli da djeca sama mogu nositi cipele. Zahvaljujući upotrebi elastičnih traka, obuvanje i izuvanje im ne predstavlja problem. Zbog toga se djeca osjećaju neovisnije i samouvjerenije u svakodnevnim aktivnostima, što je iznimno važan aspekt njihova razvoja.

Proizvođač je također uzeo u obzir estetski aspekt cipela, odabirom moderne srebrno-sive boje koja će se sigurno svidjeti ne samo djevojkama. Tkanina s lijepom završnom obradom dodatno povećava vizualnu vrijednost ove obuće te se uklapa u mnoge stilove.

Befado dječja obuća 980Y102 izvrstan je izbor za roditelje koji za svoju djecu traže vrtićku obuću koja objedinjuje udobnost nošenja, sigurnost korištenja i atraktivan izgled. Zahvaljujući ovim cipelama, svaki će predškolac moći uživati ​​u danu punom zabave bez brige o svojim stopalima.

  • Lik: nedostatak
  • Producentni kod: 980y102
  • Boja: srebro
  • Materijal: tkanina
  • seks: djevojke
  • Vrsta kopče: Astringentne gume
  • Stanje pakiranja: Izvornik

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|