Befado dječje cipele 869X155 plava srebro siva

Proizvod nije dostupan ;(

Befado dječje cipele 869X155 savršen su izbor za aktivno dijete koje provodi puno vremena u igri u vrtiću. Ove cipele dizajnirane su imajući na umu potrebe najmlađih, vodeći računa o svakom detalju koji jamči udobnost i pravilan razvoj stopala.

Ergonomija i dizajn Befado cipelica osmišljeni su kako bi vašem mališanu pružili maksimalnu udobnost. Čvrsta potpetica i stabilizirajuće stranice drže stopalo u optimalnom položaju, a otvoreni prsti u sandalama stvaraju idealne uvjete za prozračnost i prozračnost, što je ključno tijekom ljetnih dana.

Drugi važan aspekt je da je gornji dio izrađen od visokokvalitetne, prozračne pamučne tkanine. Zahvaljujući tome, mala stopala mogu slobodno disati, što pomaže u održavanju pravilne higijene i smanjuje rizik od ogrebotina i iritacija.

Vrijedno je napomenuti da su cipele Befado 869X155 dizajnirane imajući na umu dječju neovisnost - sustav kopčanja na čičak omogućuje djeci jednostavno i brzo obuvanje i izuvanje cipela bez potrebe za pomoći odraslih. Ovu funkcionalnost posebno cijene i djeca i njihovi skrbnici.

Sigurnost djece je prioritet, zbog čega Befado pridaje veliku važnost kvaliteti svojih proizvoda. Cipele su certificirane i preporučene od strane ortopeda, što naglašava njihovu pravilnu izradu i brigu o pravilnom razvoju stopala.

Štoviše, klasične boje, uključujući nijanse plave, srebrne i sive, čine da obuća Befado 869X155 izgleda elegantno i vizualno privlačno za djecu. Dodatna prednost je kožni uložak koji daje udobnost i utječe na dugotrajnost korištenja.

Sve te karakteristike čine Befado dječje papuče savršenim izborom za vašu djevojčicu. Osiguravajući svom djetetu obuću ovog brenda, možete biti sigurni da će dječja stopala zdravo rasti i razvijati se, a djetetu pružiti udobnost i užitak nošenja.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Kožni uložak
  • Producentni kod: 869x155
  • Boja: plava srebro Siva
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|