Befado dječje cipele 533P018 ružičasta

Proizvod nije dostupan ;(

Ružičaste dječje cipele Befado 533P018 izraz su kreativnog partnerstva renomiranih brendova cipela Inblu i Befado koji vješto spajaju dizajn i funkcionalnost kako bi zadovoljili zahtjeve modernih mama i njihovih malih princeza. Kao rezultat te suradnje nastala je topla linija Mummy & Me koja slavi vezu majke i kćeri kroz modernu i udobnu kolekciju obuće.

Originalni i šareni modeli iz serije Honey vizualni su simbol veselja i bezbrižnosti dječjeg svijeta. Dizajniran s karakterističnom pažnjom za detalje, savršen za djevojke koje čine svoje prve, nesigurne korake u životu. Korišteni životinjski motivi, poput mačića, jednoroga ili jelena, svaki model čine ne samo obućom, već i malom avanturom na dječjim nogama.

Opremljene čičkom za brzo i jednostavno obuvanje, Befado 533P018 cipele povećavaju samostalnost najmlađih i omogućavaju bolje pristajanje uz nogu. Unutrašnjost cipele obložena je Soft B-sustavom, što znači povećanu udobnost korištenja i bolju apsorpciju udaraca. To je bitan element pri odabiru obuće za dijete koje intenzivno otkriva svijet i treba potporu na svakom koraku.

Sigurnost svakog koraka malog korisnika jamči i kruta peta koja je neprocjenjiva podrška u pravilnom razvoju dječjeg stopala. Cipelama je dodijeljena i prestižna oznaka Healthy Foot Mark - potvrda visoke kvalitete proizvoda i njegovog pozitivnog utjecaja na zdravlje i pravilan razvoj najmlađih stopala.

Proizvod je izrađen od tkanine koja osigurava odgovarajuću cirkulaciju zraka i udobnost i nakon dužeg korištenja, a težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem je samo 0,2 kg, što naglašava lakoću i praktičnost obuće.

Ružičasta boja nedvojbeno će privući pažnju svake djevojčice koja se želi osjećati posebno u svojim cipelama. Kategorija "Dječje papuče" naglašava da su ovi modeli savršeni za jaslice, vrtiće, kao i za nošenje kod kuće.

Befado, poznati proizvođač dječje obuće, učvršćivanjem svog mjesta na tržištu još jednom pokazuje da je prevođenje brige o zdravom razvoju djece u ljepotu i praktičnost filozofija koja će uvijek braniti svoju vrijednost. Befado 533P018 pink nisu samo cipele, to je dječji osmijeh na svakom koraku.

  • Lik: drugo
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: ružičasta
  • Materijal: Tkanina
  • seks: Male djevojke
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Težina proizvoda s pojedinačnim pakiranjem: 0.2

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|