Befado dječje cipele 351Y020 plava

16,34 EUR

Udobne i zdrave za stopala predškolaca - Befado dječje cipele 351Y020 plave

Kao roditelji, želimo ono što je najbolje za našu djecu. Kada je riječ o odabiru prave obuće, Befado dječja obuća 351Y020 u plavoj boji savršeno je rješenje za mala, aktivna stopala. Cipele su namijenjene dječacima koji cijene udobnost i slobodu u svakodnevnim vrtićkim avanturama.

Posebno dizajniran potplat Befado cipela je lagan i fleksibilan što je ključno za pravilan razvoj i zdravlje dječjih stopala. Njihova jedinstvena sposobnost prilagodbe obliku i pokretima stopala čini ih savršenim za igru ​​u zatvorenom i na igralištu. Zahvaljujući činjenici da potplat "radi" sa stopalom, mališan može uživati ​​u punoj udobnosti cijeli dan.

Gornjište je izrađeno od visokokvalitetne pamučne tkanine koja jamči odgovarajuću cirkulaciju zraka i sprječava prekomjerno znojenje stopala. Zahvaljujući ovim prozračnim materijalima, stopalo predškolskog djeteta ostaje suho i zdravo, što značajno utječe na udobnost svakodnevnog korištenja.

Cipele Befado posjeduju certifikat "Healthy Foot Sign" koji potvrđuje njihovu visoku kvalitetu i ergonomiju prilagođenu potrebama dječjeg stopala u razvoju. Čvrsti potpornik pete pruža dodatnu potporu peti, što je vrlo važno za osiguranje stabilnosti i sprječavanje oštećenja držanja.

Vrsta kopčanja kod Befado cipela, odnosno čičak, izvrsno je rješenje koje omogućuje djeci samostalno obuvanje i izuvanje, što podupire razvoj njihove samostalnosti i motoričkih sposobnosti. Lakoća korištenja kopče je važna značajka, posebno u predškolskoj dobi.

Zapakirane u originalno pakiranje, Befado cipele spremne su postati savršen poklon za malog istraživača. Odabirom ovih plavih papučica možete biti sigurni da ulažete u zdravlje i udobnost svog djeteta, a ne zaboravljate na atraktivan i živopisan dizajn koji će se sigurno svidjeti mladom gospodinu.

Ne samo elegantne, već prije svega praktične - plave dječje cipele Befado 351Y020 izvrstan su izbor za roditelje koji traže cipele koje spajaju udobnost, funkcionalnost i brigu za zdravlje i razvoj njihove djece.

  • Lik: nedostatak
  • Dodatne informacije: Kruti brojač pete Znak zdravog stopala
  • Boja: plava
  • Materijal: tkanina
  • seks: dječaci
  • Vrsta kopče: Čičak
  • Stanje pakiranja: Izvornik
  • Producentni kod: BM166040

Hvala što ste dodali svoj komentar.

|